Feliksas

PSP 3.72 ofw help!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki as va vis skaitau skaitau ir nieko doro nepadarau.

Taigi pas mane PSP slim su 3.72 originalia versija. Tokia gawau kiap pirgau. ;)

Kiek suprantu nudowngreidint galim tik su pandora. Kad eitu isirasyt custom firmware.

Dar ir kiek suzinau reik Dar vienos batareikos kuria padaryt pandora.

Ir 2 memory sticku. Viena su pandora bent 256 MB (bet geriau 1 GB), o kito paprasto geimam ir t.t. aisq kuo daugiau GB tuo geriau.

Tada ten per gidus skaitai ir gamini...

Bet gal galim isirasyt kaip nors paprasciau? Arba koks short gidar butu?

Dar turiu klausimu ar galima su viena batarke ir 1 memoriu isirasyt cfw?

Jei kas galit papasakokit nuo ko pradet.

Nes as dabar turiu:

512 MB memory. (planuoju nusipirkt 4 GB)

Batarke kuri buwo su psp.

USB laida.

Pakroveja.

Bei pati psp. :)

P.S. Nepykit jei kliedziu nes tik 2 d. kaip turiu psp. Ir dabar aiskinuos kaip kas.

Isanksto aciu uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visu pirma Slimo negalima downgreidinti nes jis nepalaiko 1.50 paprasciausiai tu ji uzlauzi programiskai...tau teikia su pandora iskart isirasyti norima cfw pvz 3.71m33-2. Slimo akumuliatorius kuri gavai pirkdamas tinka pandorai jei rankos neis subines dygusios gali pasidaryti info rasi Forumas->Gidai->Darome pandora be PSP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Feliksai,

taip tai galima padaryt su viena baterija ir su vienu ms...

tema eina apie psp fw perrasyma, tai perkeliu ir ispeju

Pihai,

Ant slimo fw yra tiesiog perflashinama, jokiu uzlauzimu.

Keksai,

Dar bent vienas toks postas (visiskai nenaudingas) ir ispejima padovanosiu.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pihai,

Ant slimo fw yra tiesiog perflashinama, jokiu uzlauzimu.

Ne į temą

:) as cai irgi ta slima dvi savaites stalciuj laikau nes ne vieno zaidimo neturiu lol kai per kaledas pirkau tai net nepridejo nemokamo zaidimo nes atceit nebeturejo, tai naudos is jo kaip is brick'o...

Pas mane 3.71... ka tu turi omenyje sakydamas perflashinti FW? galima kaip nors be pandoros batarkes ant slimo? nes as skaiciau psp-hack berods, kad naujos batarkes slimo yra pagamintos Japonijoje ir netinka pandorai [tokia ir mano]...biski senesnes slimo batarkes buvo Kinijoje [Made in China :) ] gaminamos tai tos tiko..kazkaip nesinori draskyti jos jeigu net netiks. Ar gal but yra dar koks kitas kelias paleisti zaidimus parsisiustus is P2P?

P.S. reiktu daugiau apie slima i FAQ :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu i Lietuva dar tokiu nauju neatveza o pandora is slimo dariau rankiniu budu t.y. atkeliau 5 pina isiardes ta akuma ir jis tada veikia kaip pandora. O programiskai kiek girdejau slimo akumo neina padaryti i pandora. Beto kad suzinoti nebutina ardyti taigi uzrasyta kur pagaminta... atrises jau virs 10 PSP ir kolkas slimo nemaciau kurio akumas butu pagamintas japonijoje o man ju tenka atristi ir pirktu airijoje , anglijoje

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu i Lietuva dar tokiu nauju neatveza o pandora is slimo dariau rankiniu budu t.y. atkeliau 5 pina isiardes ta akuma ir jis tada veikia kaip pandora. O programiskai kiek girdejau slimo akumo neina padaryti i pandora. Beto kad suzinoti nebutina ardyti taigi uzrasyta kur pagaminta... atrises jau virs 10 PSP ir kolkas slimo nemaciau kurio akumas butu pagamintas japonijoje o man ju tenka atristi ir pirktu airijoje , anglijoje

programiskai slimo batt. imanoma nuflashint

Na o budu jokiu kitokiu, tik pandora.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tikrai is Japonijos batarke (ira parasyta) ir PSP modelis yra naujausias PSP2003 ne 2000.

ne i tema bet gal kas turit ar norit parduoti pandora baterija ir stebuklinga kortele slimui? PM.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tikrai is Japonijos batarke (ira parasyta) ir PSP modelis yra naujausias PSP2003 ne 2000.

ne i tema bet gal kas turit ar norit parduoti pandora baterija ir stebuklinga kortele slimui? PM.

2000 yra slimas, paskutinis skaiciukas tereiskia regiona. pvz 2004 europa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane taip pat made in japan baterija... noriu atsiristi versija 3.72 bet nzn kaip :) kas galit padeti ? powilioox@hotmail.com atsilyginciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane taip pat made in japan baterija... noriu atsiristi versija 3.72 bet nzn kaip :) kas galit padeti ? powilioox@hotmail.com atsilyginciau

Pas mane tai pat made in Jap, tačiau pasidariau pandorą ir normaliai atsirišau. 3.72 tik su pandora.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.