dijana63

naujas rogero mod, zaiskit psn drasiai!

Rekomenduojami pranešimai

Cia naujas rogero mod!. Tik tiems kurie atsirise. Savo ps3 konsoles, jau 2dienos zaidziu psn ir no problem

.1būtina suinstaliuoti multiMAN v04.14.00 Full versiją

(.linkas https://docs.google.com/file/d/0B1UBPHkoqd0eOEJmaFI5WWpVYlE/preview - . ir išarchyvuojame į usb atmintuką)

p.s. tie kas jau turi multiMAN v04.xx.xx tai užtenka tik multiMAN BASE versijos (atsisiųsti čia https://docs.google.com/file/d/0B1UBPHkoqd0eOEJmaFI5WWpVYlE/preview ...)

2 per recovery menu atnaujiname į ofw 3.55 (naudojate antro punkto atsisiųsta failą)

3. per recovery menu atnaujiname į cfw Rogero CEX_4.30 v2.03 Realase

(atsiuntimo linkas - . https://docs.google.com/uc?export=download&confirm=no_antivirus&id=0B1UBPHkoqd0eM3RFaERuRTRpbjg&pli=1 .. ir išarchyvuojame į usb atmintuką)

PASTABA:

kai padarote vieną punktą, tai geriausiai usb atmintuką ištrinti ir pereiti prie kito punkto

Redagavo dijana63

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As ir su senesne Rogero versija sedejau PSN, lyg nieko, tfju tfju ;)

Dar pamirsai prideti ir nauja multiMan, tiksliau stealthMan, jis gaunasi pasleptas ir kiekviena karta keicia pavadinima ir pan. Kad neatrodyti kaip itartina programa.

Taip pat dėl Tavo antro žingsnio nesu tikras. Kaip suprantu nebereikia daryti downgrade, tiesiog užtenka atnaujinti per meniu:

•The CFW can be installed fine from XMB Update over any OFW3.55/CFW3.55/CFW4.21/CFW4.30.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesa nesiekiau tų naujienų, ant paskutinio cex jau yra galimybę leisti žaidimus iš app_home be disko bd?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ant cfw 3.55 kaip suprantu tiesiai naują rogero per recovery modą galiu rašyti?

ir kaip su 3.55 žaidimais, prirašyti eilutės reikės jau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu naudoji cfw 3.55 tai taip, rasyk. As tiesiai is cfw 4.30 rasiau sita nauja per pagrindini meniu, viskas OK.

Del zaidimu tai nepasakysiu, neteko susidurt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia seip labai isiblaskiusi rasiau tai priveliau gal.

Visus naujausius zaidimus leidzia be jokiu eiluciu ar nesamone , far cry 3 paprastai isikeliau ir veikia , call of duty black ops ir tas pats , su visais geimais tas pats :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia seip labai isiblaskiusi rasiau tai priveliau gal.

Visus naujausius zaidimus leidzia be jokiu eiluciu ar nesamone , far cry 3 paprastai isikeliau ir veikia , call of duty black ops ir tas pats , su visais geimais tas pats :)

naujausi žaidimai man neaktualus, ps3 tik dėl eksliuzyvinių žaidimų. naujienoms yra xbox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naujausi žaidimai man neaktualus, ps3 tik dėl eksliuzyvinių žaidimų. naujienoms yra xbox

na jei taves nedomina , tai neskaityk :) tiem kas idomu paskaitys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip nelabai suprantu as. Mano versija yra 4.25 as niekad nieko nenulauzinejas ir pns. Nesu isirases jokiu multi man ar kitokiu programu. Tai Sita versija supratau paprasciausiai isikeliu i usb ikisu i ps3 ir updeitinu. Bet kaip buna 70% paprasciausiai error corrupt data ismeta. Kaip tai istaisyti?:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip nelabai suprantu as. Mano versija yra 4.25 as niekad nieko nenulauzinejas ir pns. Nesu isirases jokiu multi man ar kitokiu programu. Tai Sita versija supratau paprasciausiai isikeliu i usb ikisu i ps3 ir updeitinu. Bet kaip buna 70% paprasciausiai error corrupt data ismeta. Kaip tai istaisyti?:)

Versijos, aukštesnės uz 3.55 yra NENULAUŽIAMOS. Norint įrašyt 4.30 cfw reikia turėti 3.55 versiją. Tau vienintelis būdas nulaužti konsolę yra ją nudowngradinti. Tam reikia specialios įrangos. Downgrade apie 200lt kainuoja, bet nevisos konsolės yra nužeminamos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka jau viska lygtais pasidariau jau online galiu zaisti viskas tvarkoje, bet man idomu kaip yra del tu bananu :D yra gal kokie apsisaugojamo budai? ar isvis nereike del jo pergyventi? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka jau viska lygtais pasidariau jau online galiu zaisti viskas tvarkoje, bet man idomu kaip yra del tu bananu :D yra gal kokie apsisaugojamo budai? ar isvis nereike del jo pergyventi? :)

tu jau apsisaugojai, nulauzdamas console :)))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.