SlimNaujokas

Klausimai kuriuos noreciau kad patikslintu, nes ne viska supratau.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi, as cia dar visiskai zalias ir istikruju nelabai suprantu tai ka kalba xboxu veteranai :) Todel prasau asmenines pagalbos nes forume daug ko nesupratau. As turiu xbox 360 slim su rgh, kadangi neturiu vidinio hdd zaidimus zaisdavau isirases i usb, problemu nebuvo iki kol neuzsinorejau pazaisti zaidimo didesnio negu vienas dvd. Problema buvo tokia zaidziau max payne 3 ismete lentele kad reikia ideti antra dvd as istraukiau usb per iso2god pasidariau antra dvd ir isidejau bet tada prase idet pirma dvd, nes norint paleist 2 dvd man reikia iseit is zaidimo o taip padarius zaidima pratest reikia nuo paskutinio checkpointo o tam reikia 1 dvd. Tai vat man dabar i idomu ar imanoma ka nors padaryt jei neturi vidnio hdd? Ir dabar pavardinsiu klausimelius kurie yra man aktualus

1. Noriu paitikslint ar imanoma prijungt nesiojama harda? nes jei imanoma tada nepirkciau usb 32gb

2. FSD tai cia f2 ar tai frestyle?

3. Ar buna tokiu dalyku su slim kaip rrod, nes as pries tai turejau fat kuris sudege?

4. Kas yra DLC ?

Iskart atsiprasau jei uzdaviau durnus klausimus :)

Aciu uz pagalba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. Taip imanoma, jeigu padarytas JTAG/RGH gali prisijungti dauguma isoriniu HDD, svarbu ji suformatuoji i Fat32.

2. FSD - Freestyle Dash. Daugiau info: http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/libxenon-homebrew-jtag-reset-glitch-content/11531-freestyle-dashboard-fsd-3-xbox-360-auto-installer-download.html

3. Slim visiskai saugus, nebus jokiu RROD ir t.t.

4. DLC - Downloadable Content (Parsisiunciamas turinys). Pvz: turi Dance Central zaidima, ir nori papildomu dainu, tai va tai ir yra dlc. :)

Redagavo Mindinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Taip imanoma, jeigu padarytas JTAG/RGH gali prisijungti dauguma isoriniu HDD, svarbu ji suformatuoji i Fat32.

2. FSD - Freestyle Dash. Daugiau info: http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/libxenon-homebrew-jtag-reset-glitch-content/11531-freestyle-dashboard-fsd-3-xbox-360-auto-installer-download.html

3. Slim visiskai saugus, nebus jokiu RROD ir t.t.

4. DLC - Downloadable Content (Parsisiunciamas turinys). Pvz: turi Dance Central zaidima, ir nori papildomu dainu, tai va tai ir yra dlc. :)

Aciu labai uz pagalba, tai reiskias reiks pirkt isorini hdd :) o ji bus galima isirasyt zaidimus taip kad nebebutu tos nesamones del disku keitinejimo? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su rgh galesi normaliai iš hdd išorinio ar vidinio leisti kelių kompaktų žaidimus, tik kiek suprantu juos turi paleisti iš FSD, o ne iš originalaus dashboardo. Ir berods atitinlamai reikia sukelti abu kompaktus teisingai į HDD, kad FSD sugebėtų nuskaityti

...

Redagavo waidulis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su rgh galesi normaliai iš hdd išorinio ar vidinio leisti kelių kompaktų žaidimus, tik kiek suprantu juos turi paleisti iš FSD, o ne iš originalaus dashboardo. Ir berods atitinlamai reikia sukelti abu kompaktus teisingai į HDD, kad FSD sugebėtų nuskaityti

...

As visa diena sedziu cia forume ir man cia kaip kosmosas atrodo, gal yra kokie video tutorialai, nes per daug as cia zalias jaciuosi, skaiciaus forume vienaim zmogui su max payne tas buvo reikejo kazkokio disck swap bet jei pas mane yra fsd tai tada nereik ar kaip? zmones, pasimeciau... :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai esi zalias ir perki konsole, visada reikalauk tokios info is pardavejo. Nes realiai nei supranti ka perki, nei kaip paskui naudotis. O ir lietuviskas tekstas pasirodo per sunkus... apie angliskus forumus turbut geriau net nekalbet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi, as cia dar visiskai zalias ir istikruju nelabai suprantu tai ka kalba xboxu veteranai :) Todel prasau asmenines pagalbos nes forume daug ko nesupratau. As turiu xbox 360 slim su rgh, kadangi neturiu vidinio hdd zaidimus zaisdavau isirases i usb, problemu nebuvo iki kol neuzsinorejau pazaisti zaidimo didesnio negu vienas dvd. Problema buvo tokia zaidziau max payne 3 ismete lentele kad reikia ideti antra dvd as istraukiau usb per iso2god pasidariau antra dvd ir isidejau bet tada prase idet pirma dvd, nes norint paleist 2 dvd man reikia iseit is zaidimo o taip padarius zaidima pratest reikia nuo paskutinio checkpointo o tam reikia 1 dvd. Tai vat man dabar i idomu ar imanoma ka nors padaryt jei neturi vidnio hdd? Ir dabar pavardinsiu klausimelius kurie yra man aktualus

1. Noriu paitikslint ar imanoma prijungt nesiojama harda? nes jei imanoma tada nepirkciau usb 32gb

2. FSD tai cia f2 ar tai frestyle?

3. Ar buna tokiu dalyku su slim kaip rrod, nes as pries tai turejau fat kuris sudege?

4. Kas yra DLC ?

Iskart atsiprasau jei uzdaviau durnus klausimus :)

Aciu uz pagalba :)

1. Taip pats tai darau.

2. Tai FreeStyleDashboard

3. Ne

4. tai zaidimo papildymas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.