assassin69

NFS pro Street

Rekomenduojami pranešimai

turiu beda zaidziant nfs :D paaiskinkit kaip reikia masina sutvarkyti dragams kad eitu tie "weelie competition" nes as niekaip su drag king`u negaliu sulosti? kiek visko bandziau tai man nieko nesigauna:) gal kokia masina yra ten tam tinkamiausia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu beda zaidziant nfs ;) paaiskinkit kaip reikia masina sutvarkyti dragams kad eitu tie "weelie competition" nes as niekaip su drag king`u negaliu sulosti? kiek visko bandziau tai man nieko nesigauna:) gal kokia masina yra ten tam tinkamiausia?

Shellby GT500 :)

BMW M3

Bent jau man su sitom ejo.

As tik pavaras sumeciau kad pirmos turmpenes o paskutines ilgesnes :) Shellby ftw

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Panašus lyg klausimas, tai vat, niekaip drage pagal laiką neatvažiuoju pirmas, turiu Evolution mašiną, ką patarsit? Audris o ten padeda kažką kad kažkaip kažkur padarai, kad pavaros būtų vienos ilgesnės kitos trumpesnės? Nes pačioje pradžioje tai dar ir pirmas būdavau dabar tarkim yra ShowDown antrasis lyg ir 3-4 galiu tik būti, tad nežinau ką daryti, ar verta dar tą Evolution man išvis upgradinti ar tiesiog reikia naujos mašinos. Patarkit kaip išspręsti šią problemą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Panašus lyg klausimas, tai vat, niekaip drage pagal laiką neatvažiuoju pirmas, turiu Evolution mašiną, ką patarsit? Audris o ten padeda kažką kad kažkaip kažkur padarai, kad pavaros būtų vienos ilgesnės kitos trumpesnės? Nes pačioje pradžioje tai dar ir pirmas būdavau dabar tarkim yra ShowDown antrasis lyg ir 3-4 galiu tik būti, tad nežinau ką daryti, ar verta dar tą Evolution man išvis upgradinti ar tiesiog reikia naujos mašinos. Patarkit kaip išspręsti šią problemą.

Nu man padeda, pvz kai pirmos trumpesnės tai gauni pradžioj ''laisvę'' aišku, kiekvienam kitaip. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

loskit kol galit pro streeta,nes jis turi tokia savybe,kad jei padarai ilgesne pertrauka losime,tai po kiek laiko ji isijungus vemt vercia.as dabar jau kelis menesius jo neloses ir galvoju apie istrinima.krc trumpiau-NFSPS š****!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jau išsisprendžiau, Supra pasidariau, tai ir vienetais kyla :-D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik biški nervuoja ta supra, jau kai pakelia ta vieneta, tai mėgsta ir susimėtyti... Knisa... ;-D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad padaryt wheelie rejkia automobilio varomo galineis ratais

Tarkim BMW Z4 - Sudedam upgreidus

Kaip po tokiu sunkiu zyngsniu ;] jau viska pasidare ainame i

TUNE > Suspension

Ir antra + ketvirta punktus padarome SOFT

Na o tada syldom padangas pagurksnojam alaus ir darom wheely competition...

---

Super Duper hard pamokele naujokams nuo GorDo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.s. Kam nori yra taip buvo, kad prieš dragą ar wheel ten kur yra, tai kad net nepajudi iš vietos merga būna nuleidus rankas/žalias šviesos, kad jau tipo važiuoti pradedu ir false start, nesamonė kažkokia, gal kam teko susidurti? Iš kokio ~6 karto kaip nors išvažiuoji

Gal kas turit minčių dėl šito?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per anksti pradedi vaziuot .. arba pastave vaizdas atsilieka ... Nu zodziu rejkia treniruotis

Geriausias patarimas tai isvis nelost to prostreets gavno ir tiek ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per anksti pradedi vaziuot .. arba pastave vaizdas atsilieka ... Nu zodziu rejkia treniruotis

Geriausias patarimas tai isvis nelost to prostreets gavno ir tiek ;]

Na nesamonė, kai padarau MAX GRIP, tada ir pliončinas, nieko nespaudžiu, užsidega žalia ir iškart FALSE START :-D Tai nedarau GRIP'o ir zjbc :-D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per anksti isvaziuoji.as jau jauciu einu db istrint ta prostreet'a,nes abejoju ar siais metais dar losiu ji

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.