terute

prijungtas, bet neikraunamas

Rekomenduojami pranešimai

Vakar nesiojamas kompas netiketai issijunge, nors buvo kraunamas. Sendien ysijungiu jy ir ziuriu, kad akumas nesikrauna. Raso: "20% pasiekiamas (prijungtas, neikraunamas)". Krauk kiek nori, vistiek laikosi ant to 20%, kartais pamazeja biski. Kas cia galetu but? Skaiciau, kad cia galetu but programine klaida, bet nesiojamas jau senokas, galvoju kad tas visas akumas jau paejes bus. Ka patartumet? :nsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man taspats buvo kai garantinis iteike universal pakroveja, pakrovejas veike, bet nekrove baterijos, kai pakeite I org problemos dingo, siulyciau savo pakroveja ant kito kompo patikrinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pakrovejas tai geras. Suprantat, tiesiog sustojas akumas ant 19% ir nebegali pakilt, lyg butu 100%, jei atjungiu maitinima, pradeda mazet, jei kraunu, tai taip ant 19% ir lieka :unhappy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Protingas akumas pasitaike. Lol. Na matyt del senumo daugiau nesikrauna.o kaip laiko su tais 20% ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eik i biosa ir pazek ar battery calibration funkcija, jei yra calibtuok, atjungi maitinima ir palieki kol issikraus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toks durnas klausimas, bet kur tas bios randas? :npoker: Kiek suprantu, turi tas juodas ekranas but, su visokiausiais skaiciais ir raidem, bet ant nesiojamo atsiranda tik kazkoks baltas langas su logotipu, ir kazkokiu uzrasu apacio ir po to iskart windosai kraunas, viskas. Pas mane windows 7. Be to, palikti iskrauti akuma kazin ar pavyks, nes vos tik isjungiu maitinima, kompas issijungia :mellow: ir neysijungia be laido, reikia visad but prijungus jy. Tai tikriausiai jau baterijai hana, teip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toks durnas klausimas, bet kur tas bios randas? :npoker: Kiek suprantu, turi tas juodas ekranas but, su visokiausiais skaiciais ir raidem, bet ant nesiojamo atsiranda tik kazkoks baltas langas su logotipu, ir kazkokiu uzrasu apacio ir po to iskart windosai kraunas, viskas. Pas mane windows 7. Be to, palikti iskrauti akuma kazin ar pavyks, nes vos tik isjungiu maitinima, kompas issijungia :mellow: ir neysijungia be laido, reikia visad but prijungus jy. Tai tikriausiai jau baterijai hana, teip?

net neisivaizduoji kaip panasiai man buvo, ir kokius stebuklus naujas pakrovejas padare...

pas tave kartais ne HP kompas? pakrovejas kartais ne su 3 kontaktais? jei taip tai tavo pakrovejas (ne kompas) mato kokioj buklej tavo batke ir pagal tai jis nusprendzia kada ir kiek ja krauti, nu ir aisku kartais jo tas didelis protas paveda... o ties kokiu batkes likuciu suveiks "auto shutdown" biose nusistato, ta prasme kad 20% ar kiek ten pas tave like kompas issijungia istraukus laida tai dar nereiskia kad batke visiskai nefunkcionuoja, aisku tas issijungimas turetu dar normalus buti...

patikrink ant kito kompo...

Ne į temą

kartais kompu komponento gedimas sukelia gana idomias pasekmes kurios itarima I kitus komponentus meta.

pvz man buvo kad kompas visiskai atsisakydavo uzkrauti 32bit os, nesvarbu is kur nei is disko nei usb, pasirodo blogas hdd, as jau itarinejau magistrales...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.