tymbarkFM

The Humble THQ Bundle

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Seven legendary titles to rock your gaming library. The Humble THQ Bundle is here with a colossal onslaught of esteemed titles. Pay $1 or more for Steam keys for Company of Heroes (and its two full-blown expansions Opposing Fronts and Tales of Valor), Darksiders, Metro 2033, and Red Faction: Armageddon. And if you pay over the average price you’ll also receive the extraordinary Saints Row: The Third!

Fire it up on Steam and Windows. Buying the Humble THQ Bundle gets you the games for Windows through Steam. For your listening delight, you also get a collection of DRM-free soundtracks!

Pay what you want. Buying all these blockbuster titles and soundtracks on their own would cost upwards of $190, but we’re letting you name your price! Just one dollar is required to get Steam* keys (beat the average price to get a Steam key for Saints Row: The Third), and the soundtracks are yours for any amount!

* Note: This bundle is Windows-only and provides Steam keys only. You must pay $1 or more to receive the games.

Nuotrauka

Mokėk kiek nori už puikius žaidimus!

http://www.humblebundle.com/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tymbarkai gaus per nosi tu :D as jau per autum sale steame prataskaiu 200 da cia :DDD

Tai ką čia, 6$ :D Arba išvis tik 1 jei nenori Saints Row :D Aš ryt tikrai pirksiu vien dėl Darksiders, gal bent jį mano kompas patemps :D

Ne į temą

P.S. Palauk, dar Christmas Sale laukia, dar geresnės akcijos turėtų būti :D
Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ką čia, 6$ :D Arba išvis tik 1 jei nenori Saints Row :D Aš ryt tikrai pirksiu vien dėl Darksiders, gal bent jį mano kompas patemps :D

Ne į temą

P.S. Palauk, dar Christmas Sale laukia, dar geresnės akcijos turėtų būti :D

O man galėtum nupirkt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oba, geras pasiūlymas, reikės manau su Saints row paimti, šiaip anksčiau indie būdavo, o dabar toks py** is game kokie :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia manau tik dėl to, kad THQ nepavydėtinoj finansinėj situacijoj ir dalina savo geimus visur kur tik papuola, kad bent nors kiek pinigų prigriebt. Tikiuos, kad dar ir Indie Bundle bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indie bundle 7 bus už kokių trijų savaičių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia manau tik dėl to, kad THQ nepavydėtinoj finansinėj situacijoj ir dalina savo geimus visur kur tik papuola, kad bent nors kiek pinigų prigriebt. Tikiuos, kad dar ir Indie Bundle bus.

Cia is postu nuotrupu, tai kaip supratau jie turi per ribota laika atiduoti skolas, jeigu nepavyks EA zada perimt(cia tik is kitu forumieciu postu, pats netikrinau). Tad bukit geri, ir bent ta viena dolery nustatykit kad atiduotumet visa THQ.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Warhammer 40,000: Dawn of War pridėjo :gasp: Kas jau nusipirko, tai raktą rasite prisijungę prie savo accounto HIB puslapyje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.