Kaifas

ACME DVD+R DL

Rekomenduojami pranešimai

Ar tikrai ACME kompaktai gadina X'o lazerį? Kaip čia taip gali būti? Nes galvoju reikia prasitestavimui bent kelis nusipirkti ir eksperimentuoti su jais, nes jie pigesni, nes užkniso gerus kompaktus sugadinėti. Ir jei jau gadina lazerį tai kokiu būdu jie taip daro. Nuo jų kas nors trupa ar kaip, nes kitaip nesuprantu kaip gali gadinti, gal kokybė jų nėra labai gera, greit susibraižo ar kažkas tokio, bet kad gadina lazerį, tai man keista.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar tikrai ACME kompaktai gadina X'o lazerį? Kaip čia taip gali būti? Nes galvoju reikia prasitestavimui bent kelis nusipirkti ir eksperimentuoti su jais, nes jie pigesni, nes užkniso gerus kompaktus sugadinėti. Ir jei jau gadina lazerį tai kokiu būdu jie taip daro. Nuo jų kas nors trupa ar kaip, nes kitaip nesuprantu kaip gali gadinti, gal kokybė jų nėra labai gera, greit susibraižo ar kažkas tokio, bet kad gadina lazerį, tai man keista.

o klausimas kaip tu gadini gerus kompaktus? :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o klausimas kaip tu gadini gerus kompaktus? :mellow:

Na čia ne apie tai esmė. Man reikia sužinoti ar ACME tikrai gadina lazerį ar ne ir gerai būtų su pagrįsta nuomonę. Na pas mane vienas DVD-Rom ant 50% lūžta.. Tai sugadinau jau nemažai DVD vis bandydamas. Tai turiu dabar kita DVD-Rom tai su juo noriu pabandyti.. Bet tai jau nepirksiu Philips ar Verbatim, nors Philips tik 2Lt brangiau, bet man jau jaučiasi ir tie 2Lt kai tiek išleidau ant kompaktų ir visi sugadinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepamirskit ,kad tam dvd rome yra optika, o acme gali gadint atspindedama per smarku spinduli, ar per silpna,o tad lezeris smarkiau veiktu kaistu linzes visa optika isiderintu galvute, su philips dvd dl turejau rimtu problemu, acme tai jau as nepirksiu, va VERBATIM tai tikrai patikimi ir tuos as perku ir dar nebuvo taip ,kad butu kazkas nikto su VERBATIM. ir dar jau net 1 game is philips pasileist nenori. :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na vieną Verbatim įsirašiau su savo DVD-ROM gal netyčia pats ROM'as nepriema kitų ar kažkas su jais blogai, bandysiu dar kartą į verbatim rašyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

acme tikrai kokybes neturi juos labai sunkiai skaito tai taip ir yra sodinamas lazeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Acme disku isviso nepatariu naudot,na nebent jei jau 3lt nebesukrapstot kiseneje,as asmeniskai naudoju Verbatim ir TDK geriausios firmos ir man p* kad brangoki bet uz kokybe reikia moketi. o ce kazkokius acme pirkt kur visi neismanantys perka tai as ***.... g00d luck :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai daznai philipsai neisirasydavo arba susibraizydavo lb ilgai, o acme tai ideliai veikia, ir krauna greit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai is sirdies patariu naudoti VERBATIMUS as neturiu jokio kito kompakto apart verbatim, niekada nebuvo tokiu nesamoneiu kad susigadina cd ir pan... as tai manau kad geriau nepagaileti ten kokiu 3lt dasimesti ir nusipirkti kompakta kuris veiks 100%

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip jums Digidata DVD+R diskai mm? jie gan pigus 1.20~1.50 lt, ka manot ? <_<

Tai ten jie kalba apie DVD DL, o paprasti DVD šitie kur nurodei gal ir nieko ,bet geriausi visviena Verbatim :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip DVD cd diskai su juodu pavirsiumi? turiu 1 cd gal 6metus jau ;) subraizytas ziauriai, nors nelabai matos, imetu i namu kina, ogi skaito kuo puikiausiai, i konsole imeciau irgi skaito :) chech geras cia, reiketu pabandyt nusipirkt ir pabandyt kaip geiminasi ant ps2, kaip Jusu nuomone? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau rasyt i acme, draugas paprase, nes jam gaila ten pinigu ir tt, tai irasiau nunesiau jam, ir ka - stringa ziauriai, bekraunant sustingsta konsole tik restartavus atsigauna, o kai is 10 karto uzkrauna zaidima, vistiek galu gale ismeta clean cd erorra.

Pas save pasibandziau viskas ore. Taip isaiskejo kad pas drauga jau sudrostas lazeris, ismeta erorr'a ir ant kitos virmos DL, bet reciau, originalius is vis ledas paleidzia.

Bet su acme daugiausiai problemu, jei lazeris ne pirmos jaunystes ir jums kartais ismeta erorra su Phillips ar Verbatim, tai su acme bus dar blogiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.