scalman

Destiny

Rekomenduojami pranešimai

vienas sudiniausiu zaidimu.kas ji dar gali losti :/ plius dar ir pinigus melzia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nėra jis blogas, bet kaip matom reklama daro stebuklus. Ir per tokius "pypt", kiti kūrėjai pamatys, kad gali kelti žaidimų kainas, nes ale žmonės manys kad žaidimas vertas tų pinigų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai man jis labai patinka, aišku kaip sako dėl skonio nepasiginčysi :))) bet kad vienas šudiniausių žaidimų nesutinku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai man jis labai patinka, aišku kaip sako dėl skonio nepasiginčysi :))) bet kad vienas šudiniausių žaidimų nesutinku.

Tiek kiek išleido ant reklamos geriau žaidimui būtu išleide... Tolab, kad Activision tokius, kaip Cod ir šita melše per visus kraštus.... Čia ne į tema, bet tarkim Hitman naujas būs visada tobulimas, iki nustatytos datos, bet už papildoma turini nereiks mokėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Destiny: The Taken King Gal kas žaidžia? Įdomu ar apsimoka nusipirkti žaidima, jei vienas tik žaisčiau?  Kiek iš rieview žiūrėjau tai sakė turi campinga 6 valandu, o aš halo gerbėjas, tai norėčiau dėl įstorijos išbandyti, ir šaip su kokias žaidėjais patirinėti pasauli. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Destiny: The Taken King Gal kas žaidžia? Įdomu ar apsimoka nusipirkti žaidima, jei vienas tik žaisčiau?  Kiek iš rieview žiūrėjau tai sakė turi campinga 6 valandu, o aš halo gerbėjas, tai norėčiau dėl įstorijos išbandyti, ir šaip su kokias žaidėjais patirinėti pasauli. 

jei rasi pigiau su nuolaida, ar su draugu per puse tai apsimoketu. O pilna kaina uz trumpoka sp taken king nlb apsimoka ;) vis laukiu gal darys pigiau dlc bet ilgai nepadaro :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neapsimoka jeigu vienas

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, jaigu kas dar zaidzia ir nori kartu zaisti prasom pridet mane gamertagas: deathwingas :) xbox one

Redagavo Menelous

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu chėbra, bandau, gal kas pamatys. Jei yra žaidžiančių ant PS3 , gal kas norėtų pareidint? Ta prasme ne weekly nightfallus, bet reidus eit, kur 6komandoj reikia. Jei atsirastų dar 4 žmogai būtų awesome :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu ant ps3 destiny :D galeciau gal ir pajunkti jei zmoniu surenki :D aisku ten pas mane gal koks 9lvl char :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.