scalman

Destiny

Rekomenduojami pranešimai

viena žodi galiu pasakyti Activision (bjauriausia kompanija man)

Nors statulėle Ghost Replica įdomiai atrodo, bet deja sakau ne, tikrai neremsiu aš jų 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

viena žodi galiu pasakyti Activision (bjauriausia kompanija man)

Nors statulėle Ghost Replica įdomiai atrodo, bet deja sakau ne, tikrai neremsiu aš jų 

Jie tik leidejai ir man ne silta ne salta ka jie padare, patiko imu, nepatiko neimu, atrodo, kad i seima juos renkam...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žinau aš kad jie leidėjai bet vistiek dėjau skersa ant jų aš, jau geriau MS paremsiu 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Official Destiny Collector's Editions Reveal

[media=560x315]

[/media]

Net nežinau. Visi tie niekučiai iš kolekcinės pakuotės išvis jokio įspūdžio nedaro. To robotuko skulptūrėlė nei graži, nei įdomi. Su ja nepapuoši lentynos, todėl ji nieko verta. Atvirutės, antsiūvai ir užrašų knygelė irgi meh... Įdomesnė tik knyga apie ginklus, bet ir tai kiek ją kartų vartysi? No thank you, I will pass that one.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Kolosas o tu nors turi kokia kolekcija kad tokios nuomonės esi, ar geriau sakyk kad mokėti 140£ yra kvaila ? šiaip aš sakiau prieš tai, statulelė man įdomi bet tiesiog dėl leidėjo tikrai nepirksiu plius man žaidimas nei 5 nei 10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Kolosas o tu nors turi kokia kolekcija kad tokios nuomonės esi, ar geriau sakyk kad mokėti 140£ yra kvaila ? šiaip aš sakiau prieš tai, statulelė man įdomi bet tiesiog dėl leidėjo tikrai nepirksiu plius man žaidimas nei 5 nei 10

Aš turiu tris kolekcines pakuotes, kuriose yra art book'ai, CD garso takeliai, bonus DVD ir Blue Ray. Statulėlė jei yra - liuks. Į tuos dalykus aš atkreipiu dėmesį. Kitokie priedai, kaip: atvirutės, lipdukai, sąsiuviniai, antsiūvai, monetos ir pan. man yra niekiniai dalykai, kuriuos neturėčiau kur panaudoti, todėl į tokias kolekcines pakuotes net nesidairau. Kaina yra kiekvienam pagal kišenę. Man Destiny patinka ir kai žaidimas išeis, įsigysiu PS4 ir paprastą žaidimo versiją. Šiuo atveju, kolekcinė pakuotė manęs nedomina dėl jos turinio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nyki alpha versija labai nemaloniai nuteike,ziuresim ar beta kazka pakeis.nedaug laiko liko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nyki alpha versija labai nemaloniai nuteike,ziuresim ar beta kazka pakeis.nedaug laiko liko.

ir kuo Tau alhpa neįtiko? man tai vienas labiausiai akę traukiančių žaidimų, alphoje praleidau nemažai laiko (+ kai nesu didžiausias fps žanro gerbėjas) buvau maloniai nustebintas, team misijos labai gerai padarytos, išlandžiojau labai daug vietovių, gameplay fun, grafika graži ko daugiau reikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matyt gal skirtingas versijas gavom? zaidimo pasaulys nykus.grafika kaip 2014 labai nekokia.mmofps? o kur lootas? jomajo,o gi jo praktiskai nera.priesai visi vienodi.zodziu,ne tik man nepatiko,daugelis zurnalistu e3 parodoje stume ant destiny.nenoriu as cia plesti.ziuresim ka beta versija pasiulys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matyt gal skirtingas versijas gavom? zaidimo pasaulys nykus.grafika kaip 2014 labai nekokia.mmofps? o kur lootas? jomajo,o gi jo praktiskai nera.priesai visi vienodi.zodziu,ne tik man nepatiko,daugelis zurnalistu e3 parodoje stume ant destiny.nenoriu as cia plesti.ziuresim ka beta versija pasiulys.

Tai jau nori alpha versijoj stebuklo ? :D Cia dave kurejai paziuret, koks zaidimas mazdaug bus, kad bendra vaizda susidarytumem ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

stebuklo nenoriu,bet zaidimas pasirodo maziau nei uz dvieju menesiu.uz menesio su biskiu jau auksinis bus.nieko nenoriu sakyti,lauksim betos,juk gi ir rasau kad alpha sudu kruva,bet va,laukiam betos ir matysim yra progresas ar toks pats liks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam patiko Halo patiks ir šitas. Aš asmeniškai dėl halo tik turėjau X.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Destiny - Opening Cinematic

Destiny - Beta Gameplay

yra daugiau..

normaliai galima ir vienam lost per story , nors ir online bunant

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.