zozole003

Xbox Live Gold membership nemokamai

Rekomenduojami pranešimai

As tu key'ju gal virs 40 prisirinkes, kaip prisireginat ir duoda koda gryztat atgal viska betkaip suvedat ir duoda nauja koda.Taip ir veskit kol prisirinksit kiek noresit. :D

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man jau baigiasi tas 48 trial reiks pabandyti antra kart paziuresiu ar vel veiks:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten per ta video kazka minejo kad galima gauti microsoft points. yra jums pakliuve kad laimetumet ? :D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo ten buvo joke :D nes ten turi pirkti ta gerima ant jo buna parasytas kodas kuri reikia suvesti ir tada yra sansu lajmeti.. o cia tu naudoji visada pastovu koda AA4XPN3.. tad nemanau kad gali ka lajmeti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del tu microsoft points tai tiesa juos galima gaut ten 20 kartu reginaus turiu db daug kodu ir is tu dvidesimt buvo 1 kuriame gavau koda uz kury gavau 100 microsoft points :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nice:)visada reginiesi su skirtingais mail ir kodu?as visada darau skirtinga nes su pastoviu nebeduoda trial

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo visalaika skirtingais va katik pries 2 min dasidejau 48val nes mano tas nemokamas menesis baiges tai db halo 3 live losiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas kure sia tema galetu pakeisti pavadinima aplamai ,nes su tais kodais gauni nemokamai zaisti live,bet ne Gold,jokio gold negauni ir negali naudotis tuo kas buna skirta Goldui,cia tik gauni galimybe losti Live ir daugiau nieko,taigi jokio Gold cia nera,tema klaidinga aplamai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ka zinau man eina viska siustis pvz demo zaidimu papildymus viska kas yra microsoft marketplace(aisku tie kurie yra uz dyka nes M$ pointu neturiu <_< ) ir gali losti live , o man daugiau ir nereikai tik tiek <_< nzn ka jus dar darot bet as tik tiek

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet negali siustis gold membam skirtu nemokamu demo pvz DMC4 demo siustis dar negalima:/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.