Nevilius

Iphone 3gs baltas ekranas. PADEKIT!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, vakar atsirisau su redsn0w savo 3gs tethered. Irasinejant programele su Cydia man telefonas issijunge. Kaip ir sakiau iphonas yra tethered todel ijungti reikia tik su redsn0w, bet man jis kai jungiu pasilieka ant balto ekrano. Kas galejo atsitikti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na kada savo nulauzes buvau tai ir pakibes buvo :nsure: bet tik ant juodo svytincio ekrano net laidas su nepadejio teko laukt kol akumas issikraus ir tada per laida pavyko atstatyti :yea: bet geriausia panarsyt po youtube nes turbut ne tau vienam taip :):melvin:

Redagavo ziburinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk palaikyti power mygutką 5sec, tada neatleidžiant jo menu mygtuką 10sec ir tik menu mygtuką 5sec. ir tada iš naujo jungti bandyk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kada savo nulauzes buvau tai ir pakibes buvo :nsure: bet tik ant juodo svytincio ekrano net laidas su nepadejio teko laukt kol akumas issikraus ir tada per laida pavyko atstatyti :yea: bet geriausia panarsyt po youtube nes turbut ne tau vienam taip :):melvin:

Kai issikrove tu tiesiog vel ji pajungei prie laido?

Ieskojausi youtubei niekas nepadeda, bandysiu tavo varijanta :)

Pabandyk palaikyti power mygutką 5sec, tada neatleidžiant jo menu mygtuką 10sec ir tik menu mygtuką 5sec. ir tada iš naujo jungti bandyk.

Nepavyko :((

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai issikrove tu tiesiog vel ji pajungei prie laido?

Ieskojausi youtubei niekas nepadeda, bandysiu tavo varijanta :)

Nepavyko :((

Tai jis tau pakibęs yra? Jei taip, pabandyk laikyt home ir power mygtukus, kol pamatysi apple ženklą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jis tau pakibęs yra? Jei taip, pabandyk laikyt home ir power mygtukus, kol pamatysi apple ženklą.

laikau, bet pasidaro tik juodas ekranas , jokio apple zenklo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laikau, bet pasidaro tik juodas ekranas , jokio apple zenklo

O Tu kartais telefono ekranui nieko nepadariai? Nes kažko atrodo man, kad ekranas pas Tave parėjo, jei matai tik baltą ekraną ir net Apple logo nematai, kai turėtum. Aišku galiu klysti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Itunes mato iphoną?

mato, bet tiktai dfu mode

O Tu kartais telefono ekranui nieko nepadariai? Nes kažko atrodo man, kad ekranas pas Tave parėjo, jei matai tik baltą ekraną ir net Apple logo nematai, kai turėtum. Aišku galiu klysti.

nu kaip ir nieko nepadariau, man tik jis crashino kai irasinejau kazka su cydia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na turejau ir as treciuka savo,buvo irgi problemu su tuo white screen bet pas mane kitaip buvo,kaip uzeidavo kartais laikydavo normalei ir po to tik ta white ismesdavo.nu vnz nunesiau pas meistreli,tai jis ten pasukinejo ji ir pasake kad vandens buvo gaves,bet pas tave gal kazkas kita,net nezinau.bet 70% kazkas su hardware.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na turejau ir as treciuka savo,buvo irgi problemu su tuo white screen bet pas mane kitaip buvo,kaip uzeidavo kartais laikydavo normalei ir po to tik ta white ismesdavo.nu vnz nunesiau pas meistreli,tai jis ten pasukinejo ji ir pasake kad vandens buvo gaves,bet pas tave gal kazkas kita,net nezinau.bet 70% kazkas su hardware.

Jo iphonas dfu rezime pastriges yra. Cia ne nuo hardware.

Pabandyk per redsn0w ir tinyumbrella fix recovery funkcijas-gal pades. Dar yra kazkokia programa,kuri man padejo. Gal fix recovery ji vadinasi,neprisimenu. Jei ne daryk restore.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.