Nevilius

Padekit Del error 3194

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , as turiu iphone 3gs su 4.1 iOS'u. Norejau restorintis i 5.1.1 bet man vis ismeta 3194 errora. Veliau bandziau kurtis custom ipsw su redsn0w , bet vistiek nepadeda. Bandziau ir su tais host dalykais, vistiek taspats :((( gal turit kokiu ideju kaip galima istaisyt ta errora?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki , as turiu iphone 3gs su 4.1 iOS'u. Norejau restorintis i 5.1.1 bet man vis ismeta 3194 errora. Veliau bandziau kurtis custom ipsw su redsn0w , bet vistiek nepadeda. Bandziau ir su tais host dalykais, vistiek taspats :((( gal turit kokiu ideju kaip galima istaisyt ta errora?

Kai pasidariau hostus ir custom ipsw man susitvarkė tas error, patikrink ar tikrai savo telefonui atsisiuntei iOS ir ar normalu custom ipsw pasidarei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinau speceliai kaskoks yra exe failiukas istaisyt sita errora bet garantuoju mes poto dar ir kita errora.

Man buvo tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinau speceliai kaskoks yra exe failiukas istaisyt sita errora bet garantuoju mes poto dar ir kita errora.

Man buvo tas pats.

Gal galetum man to failiuko pavadinima pasakyt?

Kai pasidariau hostus ir custom ipsw man susitvarkė tas error, patikrink ar tikrai savo telefonui atsisiuntei iOS ir ar normalu custom ipsw pasidarei.

Gal galetum man viska pasakyt kaip susirasyt tuos hostus, nes as dariau pagal angliskus forumus tai man kazkaip nelabai pavyko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu ta custom ipsw su shsh failais darai? Jei ne, nepavyks tau jo atnaujint. Sita klaida gali pasalint ieidamas i dfu man atrodo. Pabandyk. Jei nepades, tai iseik is dfu laikydamas power ir home kol pamatysi apple zenkla. Jei naudoji custom ipsw be shsh-gali net nebandyt atnaujint,nes tik darbo prisidarysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viska pavyko jau pasidaryti, bet kai irasinejau programa su cydia man issijunge telefonas. o mano atrisimas tethered , taigi ijunginejau su Redsn0w , bet man tik balta ekrana visalaik rode :((

Vilius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.