pls

Del atminties kortos ir zaidimu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.Dabar galvoju ar apsimoka pirkti 4gb kortele i psp.Nes dar ruosiuosi imti xbox360 tai galvoju ar verta,kaip jus manot?Ir gal galit parasyti kokiu geru zaidimu zada iseiti ant psp,nes neapsisprendziau ar verta pirkti ar ne,nes dar kaip minejau gausiu xbox360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu tai kuo cia savo x-deze giriesi??! :D Visokiu zada isleist...Ir dabar ira geru apsimoka seip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie gyrimasi net nepagalvojau xD Tik sakau,kad pirksiu ir gal ant jo uzteks zaidimu ir nereik kortos.Tai gal gali pasakyt pavadinimus kokiu isleis ar saita koki duoti kur surasyti zaidima ir isleidimo datos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra isleidimo datos www.gamespot.com bet ten tas top tai peiva pagal mane jei buvo 1vietoje lumines as tokio zaido tikrai nezaisciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.Dabar galvoju ar apsimoka pirkti 4gb kortele i psp.Nes dar ruosiuosi imti xbox360 tai galvoju ar verta,kaip jus manot?Ir gal galit parasyti kokiu geru zaidimu zada iseiti ant psp,nes neapsisprendziau ar verta pirkti ar ne,nes dar kaip minejau gausiu xbox360.

aisku apsimoka, tik jei pirksi is neto geriau imk 8gb(bet man ropds palaiko tik slim&lite) tik pasiskaityk apie padivalkes kad nenusipirktum 4gb uz 70lt ir kita diena nebeveiks :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku apsimoka, tik jei pirksi is neto geriau imk 8gb(bet man ropds palaiko tik slim&lite) tik pasiskaityk apie padivalkes kad nenusipirktum 4gb uz 70lt ir kita diena nebeveiks :rolleyes:

palaiko ir fat 8gb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk Sandisk ir nebus "padivalkė", greitis geresnis ir kaina mažesnė ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parasykit jei galit kur yra parasyta psp zaidimai kurie dar tik iseis :cheers: aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.