skdovys

ps2 fat disku skaitymas

Rekomenduojami pranešimai

nusipirkau ps2 fat, zadimai veikia be lago, bet kai kurie game kai idedi kaz koks pjovimas , cirkimas ir sunkiai skaito, kai kurie kj idedi biski pasipjauna (garsas kai kaz kas pjautus)., ir toliau veikia. Kame problema ? zaidimai tj nelagina, kame problema patarkit.PATARKIT.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nusipirkau ps2 fat, zadimai veikia be lago, bet kai kurie game kai idedi kaz koks pjovimas , cirkimas ir sunkiai skaito, kai kurie kj idedi biski pasipjauna (garsas kai kaz kas pjautus)., ir toliau veikia. Kame problema ? zaidimai tj nelagina, kame problema patarkit.PATARKIT.

tepk lazerio mechanizma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet pakracius kaz kas barska.

o uzsilipus nebraska? :megusta:

seip jei diskasukis skleidzia garsus tai dazniausiai buna lazerio stumdymo varikliuko dantraciai braska kai stumdomas lazeris, susitepk begelius ir ta spiralini dantrati, o visa kita kas kur laisva ar atsoke mes tau neatspesim, atsidaryk, apsiziurek ir rasi kur kas kliba, tik nepulk ardyt pacio diskasukio nes iskalibruosi lazeri, tik atsidenk virsutini diskasukio dangtuka!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tie patepimai kaz ar pades tam FAT, bent man tai maizai te padejo. dabar mano fato lazeris visiskai neveikia tai per usbgeimus zaidziu su OPL programa. Vat sony nemoka gamint nei DVD-rom nei ploksteliu DVD LOL.

SONY DVD-RW diskas isiraso normalei tik is antro karto o tevukas pirko ta kompakta vien delto kad SONY gera varda turi jechhhhh :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tie patepimai kaz ar pades tam FAT, bent man tai maizai te padejo. dabar mano fato lazeris visiskai neveikia tai per usbgeimus zaidziu su OPL programa. Vat sony nemoka gamint nei DVD-rom nei ploksteliu DVD LOL.

SONY DVD-RW diskas isiraso normalei tik is antro karto o tevukas pirko ta kompakta vien delto kad SONY gera varda turi jechhhhh :D

Gal tamstos DVD romas su kuriuo irašinėji jau senokas ir paskutines dienas skaičiuoja?Šeip geriausi diskai verbatim yra :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.