Osve

Nesikrauna PSP Ka daryti?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Siandien nusipirkau padeveta psp. Ir man dave Pakroveja o USB turejau pats sake pakrovejas neveikia nes ''Brolis sugadino'' Ka daryti Nes as kaip palenkiu ta mygtuka zemyn ten kur parasyta ''HOLD'' Man labai neryskiai ziba pilksvai geltona lempuke bet labai labai silpnai.. Tai cia vadinasi PSP pilnai isikroves? Ar cia man igrudo neveikianti psp. Nes kaip bandau krauti tai nedega joke lempuke. Nei kaip per USB kraunu nei per Pakroveje ten kur kisasi apacioje... Tai ka man daryti ar apimoka pirkti nauja pakroveja? Nes kiek skaiciau tai per USB gali nesikrauti nes ten per OPTIONS reikia nustatyti.. Ka daryti apsimoka pirkti nauja pakroveja ar ne? pas mane PSP slimi 2000...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai nulenki ant HOLD, ten ne leputė užsidega, o tiesiog plastmasė tokios spalvos toj vietoj ir matosi tada ji, tam, kad matytum jog ant HOLD yra uždėta.

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lengviausia tai būtų pabandyt su kieno nors kito pakrovėju ir bus aišku. Parašyk iš kokio miesto esi, gal atsiras playmanų, kurie galės patikrint ar su jų pakrovėju kraunasi ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai su testeriu praeik pakrovejo laidus ir matysi ar pakrovejas kaltas nes gali but ir pati jungtis kuri yra psp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ir sakė pabandyk su kokiu kitu veikiančiu pakrovėju, turi žalia lemputė degti tada vadinasi kraunasi. Taip, per usb ne visada pavyksta, nes ten gali būti per nustatymus nustatyta, kad neitų krauti per usb.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lengviausiai patikrinti pakroveja ar veikia prikisti prie liezuvio pajusi ar duoda sroves ar ne :melvin:

P.S. Nebijok nenukratys taves :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks psp?jei 1xxx serijos,tai jie per usb ir nesikrauna,sia funkcija turi tik velesni modeliai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ir sakė pabandyk su kokiu kitu veikiančiu pakrovėju, turi žalia lemputė degti tada vadinasi kraunasi. Taip, per usb ne visada pavyksta, nes ten gali būti per nustatymus nustatyta, kad neitų krauti per usb.

Orandzine, o ne zalia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.