purliakas

Reikia patarimo!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi reikia naujo telefono kadangi senasis sugedo ir skelbimuose radau HTC Desire HD uz 560lt tad norejau paklausti ar verta imti sita aparata? Gal kas dar pasiulis geresni varianta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O procesoriaus uztenka zaidimams nes retkarciais norisi koki zaisima sumesti?

nera jis labai greitas , bet gta 3 pažaisi .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali pažiūrėt Samsung Galaxy Mini, HTC Wildfire, Samsung Galaxy GIO ir kokį Samsung Galaxy Y. Sėkmės. :acc:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Samsung Galaxy Ace 2 už tokią kainą manau skelbimuose galima rast(500-600LT), geriau nelabai ką paimsi už tiek. Panašiai dar kažkas Sony xperia U ar sola, bet tas Ace 2 suvalgo juos kasdieniame naudojime vien dėl geriau optimizuoto softo.

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali pažiūrėt Samsung Galaxy Mini, HTC Wildfire, Samsung Galaxy GIO ir kokį Samsung Galaxy Y. Sėkmės. :acc:

Tu gal d****** ?

HTC wildfire lyginant su desire HD lygus 0 tai yra paskutinis sh ir seip jis lagina mazas ekranas ir t.t dar gal wildfire S bet ir tas neprilygsta.

Visi sitie galaxy mini samsungai(mini) tai yra nieko rimto nieko gero tad ir nepatariu.

Galaxy Y bei gio taipogi net nera kas ir lyginti su Desire hd....

Tavo atveju ieskociau: Iphone 4 arba 4s, Galaxy S2...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu gal d****** ?

HTC wildfire lyginant su desire HD lygus 0 tai yra paskutinis sh ir seip jis lagina mazas ekranas ir t.t dar gal wildfire S bet ir tas neprilygsta.

Visi sitie galaxy mini samsungai(mini) tai yra nieko rimto nieko gero tad ir nepatariu.

Galaxy Y bei gio taipogi net nera kas ir lyginti su Desire hd....

Tavo atveju ieskociau: Iphone 4 arba 4s, Galaxy S2...

Supranti, aš tuos tel žiejau pagal jo kainą, jis ten HTC desire norėjo pirkti už 560lt, tai aš panašias kainas ir sumečiau... Tai aišku būčiau parašęs, pirk kokį Samsung Galaxy note arba S2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siulau imti nokia 3310 geriausias telefonas , nusipirkau sony ericsona x8 androida uz 200lt ,suds nebepirksiu nebent gausiu free , siulau gerai pagalvot pries perkant o ne bet kokia nesamone paimti , ir ziurek savo nuomone ne kitu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supranti, aš tuos tel žiejau pagal jo kainą, jis ten HTC desire norėjo pirkti už 560lt, tai aš panašias kainas ir sumečiau... Tai aišku būčiau parašęs, pirk kokį Samsung Galaxy note arba S2

eech gaila kad minusų sistemos nebėra :whistling: Žmogus klausia ar verta imti HTC Desire HD už 560lt.Jį domina ar užteks telefonui galios patempti žaidimus nes jį domina žaidimai telefone,žmogus gauna atsakyma kad tas tel nėra labai galingas bet žaidimams pakaks.Žmogus sako aha reiks dar pagalvoti tada.Ir čia ateini ir siūlai jam htc wildfire ir kitus visiškus low end smartus kurie yra žymiai silpnesni už Desire HD.Kodėl?Paaiškink man. Čia tas pats kas aš ieškočiau gaming pc o tu man siūlytum htpc,kur tavo logika ir t.t. ar vadovaujiesi principu - Rašau tam kad turėti daugiau postų ? Ir vėl prie ko čia Samsung note ar S2.Tikrai nesuprantu žmonių kurie rašo tam kad rašyti ir nesugeba patylėti kai neturi ką pasakyti... Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats turiu Desire HD. Visi zaidimai eina kuo puikiausiai dirba labai gerai tikrai geras daiktas. Ziauriai man patinka korpusas aliuminis toks tvirtas jauciasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.