Libero

Ar yra toks adapteris ?

Rekomenduojami pranešimai

Turiu ausines paprastas su standartine 3,5mm jungtimi ir pagalvojau ar yra toks adapteris kuris man leistu klausytis muzikos nuotoliniu atstumu , kazkas panaus kad ikisciau ausines i koki nors adapteriuka ir jis gaudytu siunciama signala is pc ir leistu man klausytis muzikos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Seip esu mates ligtai ebay toki dalikeli taciau ne lietuvoj ir kaina tikrai nedziugina, tad geriau jei vistiek naudosi ant pc tai jei laidas neisnesa nusipirkt prailgintuva laido ir tiek...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu ausines paprastas su standartine 3,5mm jungtimi ir pagalvojau ar yra toks adapteris kuris man leistu klausytis muzikos nuotoliniu atstumu , kazkas panaus kad ikisciau ausines i koki nors adapteriuka ir jis gaudytu siunciama signala is pc ir leistu man klausytis muzikos

A2DP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia kartais ne adapteris pvz telefonui kad butu bluetooth ?

nori klausyt nuotoliniu budu pirk toki adapteri ir BT adapteri prie PC

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali naudoti fm moduliatorių ir klausytis per bet kokį radijo imtuvą, pvz telefono.. aš pats naudoju namie, kai nenoriu trukdyti namiškių teliko garsu..

http://fmmoduliatoriai.lt/index.php?route=product/product&path=20&product_id=52

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nori klausyt nuotoliniu budu pirk toki adapteri ir BT adapteri prie PC

Tu turbut nesupratai mano temos , pas mane laptope bluetooth integruotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu turbut nesupratai mano temos , pas mane laptope bluetooth integruotas

man atrodo kad tu nesupranti manes....

nusiperki ta aparata jis turi akuma savyje pajungi ausines prisijungi su laptopu prie to aparato per BT ir klausai, kol issikrauna aparatas, tada pakrauni ir toliau klausai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo kad tu nesupranti manes....

nusiperki ta aparata jis turi akuma savyje pajungi ausines prisijungi su laptopu prie to aparato per BT ir klausai, kol issikrauna aparatas, tada pakrauni ir toliau klausai...

arba savo 3.5mm kisi i android tela i kuri idiegi network exploreri kompe pasharini aplanka su mp3 i kuri gali ir video imesti ir sededamas fotelyje su tel rankose klausai kompe esancias dainas ir ziuri filmus be kabelio per wlan su ausinemis

seip viskas isbandyta 100% veikia ir efektyvu (video nereikia konvertuoti, negaliu sakyti kad daug formatu bandziau bet nebuvo taip kad nepaleistu, nors ant kaikuriu su arm6 lagas jautesi) bet db nepasakysiu koki exploreri naudojau, nors jei lb reikes atkasiu.

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba savo 3.5mm kisi i android tela i kuri idiegi network exploreri kompe pasharini aplanka su mp3 i kuri gali ir video imesti ir sededamas fotelyje su tel rankose klausai kompe esancias dainas ir ziuri filmus be kabelio per wlan su ausinemis

seip viskas isbandyta 100% veikia ir efektyvu (video nereikia konvertuoti, negaliu sakyti kad daug formatu bandziau bet nebuvo taip kad nepaleistu, nors ant kaikuriu su arm6 lagas jautesi) bet db nepasakysiu koki exploreri naudojau, nors jei lb reikes atkasiu.

Pas mane galaxy s2 kaip sita programa tiksliai vadinasi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane galaxy s2 kaip sita programa tiksliai vadinasi ?

ES File Explorer google play linkas svarbiausia turi nusistatyti pc kad leistu prisijungti, ir pasharinti kazkuriuos aplankus kuriuose yra tavo muzika filmai nuotraukos ir dar koks velnias kurio tau gali prireikt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ES File Explorer google play linkas svarbiausia turi nusistatyti pc kad leistu prisijungti, ir pasharinti kazkuriuos aplankus kuriuose yra tavo muzika filmai nuotraukos ir dar koks velnias kurio tau gali prireikt

truputi nesuprantu kaip prisiconnectint , nes matau cia per lan ir ftp galima bet praso suvest ip visokius ir pan

galetum paaiskint kaip ka reik padaryt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

truputi nesuprantu kaip prisiconnectint , nes matau cia per lan ir ftp galima bet praso suvest ip visokius ir pan

galetum paaiskint kaip ka reik padaryt ?

ant lan automatiskai turi rasti pc, jei neranda tai kompe ziurek, turi buti "home or small office network" ir turi buti pasirinkta "fille and printel sharing", jei pas tave netycia xp windows tada aini network conektions->new network conektion-> home or small office network.... ant w7 nelb as tau ka padesiu, klausk kitu nariu, tikrai pades, o jei w8 tai spaudi ant wlan zenkliuko islenda desinej pusej juosta joje ant savo modemo spaudi desini ir pasirenki "turn sharing on or off"

o beto tel pries jungdamas programa prisijungi prie modemo wlan?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.