pashis

Rogero CFW 4.30 v1.02 || E3 CFW 4.30 || REBUG CFW 4.21.1

Rekomenduojami pranešimai

gerai tada kitas klausimas einat i psn stora man meta tipo reik tau kazkokio softvaro tai prinsipe cia naujas updeitas pareis 4.31 ar seip ten susius kazka kaip psn home, kad ale galetum naudotis psn store?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gerai tada kitas klausimas einat i psn stora man meta tipo reik tau kazkokio softvaro tai prinsipe cia naujas updeitas pareis 4.31 ar seip ten susius kazka kaip psn home, kad ale galetum naudotis psn store?

Taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten praso kad ps store nauja parsisiust. Ir man taip su rebug buvo. Parsisiunciau ir viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien isirasiau Rogero 4.30 su 3 updatu i slima. Veikia viskas be priekaistu, ir online kaikurios zaidimus galima zaisti. Manau verta pereiti i sita versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir planuoju pereit ant rogero cfw 4.30,bet nzn kaip ja teisingai irasyti,pas mane buvo 3.70 ofw je nuzemino iki 3.55 rogero,gal zinot koki gida step by step?ar reikia kazkokiu toggle rasyt?ar tiesiog galima per recovery meniu updatint i rogero 4.30cfw?aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir planuoju pereit ant rogero cfw 4.30,bet nzn kaip ja teisingai irasyti,pas mane buvo 3.70 ofw je nuzemino iki 3.55 rogero,gal zinot koki gida step by step?ar reikia kazkokiu toggle rasyt?ar tiesiog galima per recovery meniu updatint i rogero 4.30cfw?aciu

QA reikia, nes bus problemu su downgrade,jei noresi. Jei tavo ps3 downgradino tau reikia daryt papildomai kelis dalykus, kad negautai bricko. Veliau gida numesiu,nes dabar negaliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai man kaip suprantu reikia pradet nuo 6 punkto,kadangi pas mane jau yra rogero 3.55?

Taip.

Prieš cfw įrašymą būtinai patikrink 4.30 cfw failo md5 (kaip tai padaryti yra parašyta gido pradžioje). Patikrinęs nors žinosi, kad failas yra geras ir išvengsi bricko. Sėkmės :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.