pashis

Rogero CFW 4.30 v1.02 || E3 CFW 4.30 || REBUG CFW 4.21.1

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki!!!

esu kaip ir naujokas, kas liecia ps3, bent jau dabar kai pasirode, net trys naujos CFW Rogero CFW 4.30 v1.02, E3 CFW 4.30 ir REBUG CFW 4.21.1. Tai va man ir klausimas kuria naudoti, visi stume ant Rogero CFW 4.21 ale brikina console ir pan man susimete kuo puikiausiai jokiu prblemu neturejau, apie e3 is ankciau teko kazka girdeti, kad jie tokie egzistuoja kazka tais daro prie ps3, o apie rebug isvis pirma karta girdziu. kiek formu paskaitai apie vienus ar kitus visi giria visus, tai va klausimas jums koki CFW naudoti? ir kas tas dex ir cex?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki!!!

esu kaip ir naujokas, kas liecia ps3, bent jau dabar kai pasirode, net trys naujos CFW Rogero CFW 4.30 v1.02, E3 CFW 4.30 ir REBUG CFW 4.21.1. Tai va man ir klausimas kuria naudoti, visi stume ant Rogero CFW 4.21 ale brikina console ir pan man susimete kuo puikiausiai jokiu prblemu neturejau, apie e3 is ankciau teko kazka girdeti, kad jie tokie egzistuoja kazka tais daro prie ps3, o apie rebug isvis pirma karta girdziu. kiek formu paskaitai apie vienus ar kitus visi giria visus, tai va klausimas jums koki CFW naudoti? ir kas tas dex ir cex?

Apie cex ir dex tau jau atsake, tai neverta ir burnos ausinti. Galiu tik prideti nuo saves kad neverta perdarineti savo konsole i DEX uztenka Fix-u ir CEX zaidimams zaisti. Dabar apie CFW kuri geresne renkiesi pats Rogero 4.21 turejo problemu bet jas istaise, Rebug viena is seniausiu komandu daranciu CFW PS3, ju CFW turi daug papildomu funkciju ir yra stabiliausia jei ju tau tu funkciju reikia aisku. Esu bandes abieju komandu CFW bet jos buvo 3.55 ir Rogero 4.21, dabar grizau atgal ant Rebug 3.55.2 ir kol kas nezadu daugiau naujinti, 3.55 yra auksine, kaip cia kazkas rase, nebent nori zaisti PSN. Apie E3 nieko pasakyti negaliu nebandziau ir kol kas nezadu bandyti. Rogero ir Rebug visada atnaujina savo CFW, o kiek zinau E3 pareiske kad tai paskutine ju nemokama CFW. Ir jei keisi CFW is vienos i kita visada keisk per Recovery Mode. Bet nerekomenduoju per daug kaitalioti gausi Brik-a (kada nors). Zinau nes buvau gaves :mml:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok tada taip :)

kokie pliusai dex ir cex? ir kaip persidaro i dex neuztenka susimesti CFW, kad tavo konsole pasidarytu dex? nes kazkada naudojau kazkoki plugina gal but tai buvo fix permisions ar kazkas kito, ir susidejo tas kuris turejo galune DEX.

ir dar del cfw ok supratau arba rogero arba rebug. gerai rebug 3,55 siuo atveju kaip suprantu turesi sumetineti e-bootos, kad veiktu naujausi zaidimai? kodel ne REBUG CFW 4.21.1.??? ir norint susimesti sita cfw man vel tektu gryzti i stocine 3,55? ir del psno visi zaidimiai zaidziasi? ne kiek skaiciau tik seniausi kazkaip? tai toks kaip granturismo 5 negaleciau zaisti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok tada taip :)

kokie pliusai dex ir cex? ir kaip persidaro i dex neuztenka susimesti CFW, kad tavo konsole pasidarytu dex? nes kazkada naudojau kazkoki plugina gal but tai buvo fix permisions ar kazkas kito, ir susidejo tas kuris turejo galune DEX.

ir dar del cfw ok supratau arba rogero arba rebug. gerai rebug 3,55 siuo atveju kaip suprantu turesi sumetineti e-bootos, kad veiktu naujausi zaidimai? kodel ne REBUG CFW 4.21.1.??? ir norint susimesti sita cfw man vel tektu gryzti i stocine 3,55? ir del psno visi zaidimiai zaidziasi? ne kiek skaiciau tik seniausi kazkaip? tai toks kaip granturismo 5 negaleciau zaisti?

Turiu rebug 4.21.1 ir nesiskundziu. Sia cfw gali rasyt is bent kokios 3.55 cfw arba ofw. Psn zaidimai turetu eit,tik reiktu ju failus perdaryt turbut,nebandziau. Ps3 zaidimai veikia VISI, tik kai kuriems reikia istrint ju failus is game data arba su viena programa perdaryt zaidimu eboot failus. Is bandytu zaidimu nepasileido tik nfs mw,nes jis buvo su 3.55 fixu. Reiks kai turesiu laiko praleist jo eboot pro kazkokia programa ir turetu veikt.

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pala, pala tai tipo galima isirasyt cfw is OFW? Ar turi buti 3.55 ar kitoj kad galetum isirasyt?

tavo OFW turi but ne didesne kaip 3.55.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kuris geriau su psnu Rogero CFW 4.30 v1.02 ar REBUG CFW 4.21.1 ir kuris is tiesu geresnis svariu argumentu taip ir nemaciau tai kuri naudoti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje, ar kas jau bandet sia rogero 4.30 ? pats stoviu ant 4.21, manau bandysiu toj pat. paziuresim ar nebus bric'k ;D

tai kuris geriau su psnu Rogero CFW 4.30 v1.02 ar REBUG CFW 4.21.1 ir kuris is tiesu geresnis svariu argumentu taip ir nemaciau tai kuri naudoti?

sori nezinau :) rebug as nenaudojes niekada. bet sako ji stabilesne , mazesne tikimybe del brick ir panasei... o rogero nuolat atnaujinama seka paskui ofw. ant rebug berots reikia zaidimam eboots pachint. ant rogero nereikia, nes pasileidzia games kur keys iki 4.30. Redagavo Bandis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu susimeciau rogero 4.30 v1.02 taip ir nesuzinojes kuri cfw geriausia...

na tai pabandyk abi :D susimetei? viskas gerai veikia? ainu ir as susimesiu toj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai pabandyk abi :D susimetei? viskas gerai veikia? ainu ir as susimesiu toj.

na jo veikia dabar psna testuoju, pricipe rebug mesti gal neapsimoka nes sedesi ant 4.21 tai gal psnas prasys updeito o su 4.30 nieko dabar gt5 updeita siunciu meginsiu on line jei viskas veiks man tiek ir uzteks :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jo veikia dabar psna testuoju, pricipe rebug mesti gal neapsimoka nes sedesi ant 4.21 tai gal psnas prasys updeito o su 4.30 nieko dabar gt5 updeita siunciu meginsiu on line jei viskas veiks man tiek ir uzteks :D

Nesprašo rebug jokio update, nuspoofini ir viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesprašo rebug jokio update, nuspoofini ir viskas ok.

"pricipe rebug mesti gal neapsimoka nes sedesi ant 4.21 tai gal psnas prasys updeito"

Redagavo pashis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.