matjs

atrisus psp dingsta garantinis?

Rekomenduojami pranešimai

ar atrisus psp dingsta garantinis??? nes va sunenas nusipriko nauja psp 1metu garantija ir jis nori nusilauzti ji, bet jam siaip labai daznai is ranku krenta jis. Tai nezinau megint lauzti ji ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar atrisus psp dingsta garantinis??? nes va sunenas nusipriko nauja psp 1metu garantija ir jis nori nusilauzti ji, bet jam siaip labai daznai is ranku krenta jis. Tai nezinau megint lauzti ji ar ne?

Šiaip kiek žinau jei neardai jo tai galios tas garantinis. Aš pats sunėnui atrišau tą psp. Jis gi programiškai atsiriša, nieko jam ardyti nereikia ir pnš

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Irasai 6.60 nulauzima,o kai sugenda isemi atminties korta,perkrauni psp ir nulauzimo nebera :D Siaip sugadinus psp ji numetus,suliejus ir t.t. garantija tikrai dingsta. Tai manau lauzk drasiai tu ji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Irasai 6.60 nulauzima,o kai sugenda isemi atminties korta,perkrauni psp ir nulauzimo nebera :D Siaip sugadinus psp ji numetus,suliejus ir t.t. garantija tikrai dingsta. Tai manau lauzk drasiai tu ji.

Šiaip kiek domėjausi nevisi gali ten kai tik įjungus psp užsikrautu tas nulaužimas. Nes gali brick gauti nuo to. Koks modelis yra to psp? Nes pvž mano sunėno buvo 1004 lygtais tai dariau įjungus psp reikia dar fast recovery įjungti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

70cc,tai ir sakau,kad rasyt nulauzima,kuris isijungia tik paleidus fast recovery programa. Taip nematys garantiniam ar jis buvo atristas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai link man numeskit to lauzimo jei nesunku :D

Parašyk į pm savo skype duosiu linkus. Nes čia dar įspėjimą gausiu už reklamą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1004 mano. beje gal kas kokiu linku numesit kaip nulauzti ji?

Is kur tu gavai 1004 psp su garantija? :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is kur tu gavai 1004 psp su garantija? :o

Daug kas imanoma seis laikais :) pats gavau 3004 pilnai veikianti nei ibrezimo ir dar su zaidimu uz 20lt :D

O seip Garantinis tikrai nedings pas mane paty padarytas buvo atrisimas ir buvo garantinis tai niekur jis nedingo,

o keisciause kad tokie jau kieti taisytojai pasitaike kad buvo taip : psp pradejo lagint nuveziau o tie sako nezinom kas per gedimas neikarto jiems taip nebuvo... nu ka pradejau jieskot pakeiciau proco dazni ir vuolia veikia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet koki atirisima darant nedingsta garantinis, pats atrisineju jau 6 metus tuos PSP, ir kas nese i garantini, tai prieme, nes jie pardavejai negali suzinot ar jis buvo atristas ar ne.. O siaip su darabrtiniais atrisiamsi tokiais kai Pro B10 ar Pro C tai atrist galima su triju mygtuku kombinacija arba naujesnius modelius tiesiog perkrovus PSP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daviau temos autoriui linkus ir kiek supratau jau atsirišo :)

Gal galetum man duot linkus nes viska isbandziau. Pas mane yra e1004, tai nezinau su juo ka ir daryti :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.