skdovys

ps2 USBadvance problema

Rekomenduojami pranešimai

gal kas galit pasakyt, pas mane usb advence kai zaidima isikeli kaip reikia i flesa paleidi ta game tj kai kurie game insiungia ir lb lagina, o kiti ijungus tik juodas ekranas. kame cia problema, padekit. pas mane ps2 slim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Trumpai ir aiškiai: naudok open ps2 loader ir nesitikėk, kad iš usb žaidimai veiks kaip iš DVD disko, ps2 nėra pajėgus visu greičiu krauti žaidimus ir usb :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip neteko matyti zaidimo kurio is usb lagintu gameplay, lagas pasijaucia tik ant krovimo ir video

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ikėlęs į flashą žaidimą, flasha sudefragmentuoji (defragment)? Man taip būdavo kol nesusiprotėjau sudefragmentuoti jį....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ikėlęs į flashą žaidimą, flasha sudefragmentuoji (defragment)? Man taip būdavo kol nesusiprotėjau sudefragmentuoti jį....

ar tai butina?...

autoriui patarciau kita flashiuka pabandyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar tai butina?...

autoriui patarciau kita flashiuka pabandyti

Visur kur tik kokius gidus skaičiau tai visur rašo kad reikia. Ir pats esu įsitikinęs, nes pavyzdžiui buvau įsidėjas pirmąjį God Of War ir per intro visada pastrigdavo, o sufragmentavus viskas veikė kuo puikiausiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visur kur tik kokius gidus skaičiau tai visur rašo kad reikia. Ir pats esu įsitikinęs, nes pavyzdžiui buvau įsidėjas pirmąjį God Of War ir per intro visada pastrigdavo, o sufragmentavus viskas veikė kuo puikiausiai

Bet ir filmukai strigdavo ane ? xD tiktais pamažina užstrigimo riziką

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kadangi gaunu free diskus, tai man dzin ar is disku ar is USB lost :D Ir neturiu jokiu problemu :D

Redagavo mekeksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.