Thesty

Playmanija metu rinkimai

Rekomenduojami pranešimai

Metu PSP zinovas: cia be konkurensijos, nnemo

Metu xbox,xbox 360 zinovas: cia tai pat viskas aisku , ZZ1

Metu PS3 zinovas: boy_pk ir Kouzmich man padare didziausia ispudi

Metu PS2 zinovas: cia niekas nepaneigs, Impaler

Metu Nintendo zinovas: slaptas

Metu linksmiausias: paziurekit i slapto siga ir avatara viskas bus aisku , nemirtingas bajeris su Leninu ir Wii

Metu aktyviausias: dabar jau retai bematau , bet vienareiksmiskai Scalman

Metu naujokas: negaliu pasakyti

Metu n00bas: aisku kaip diena gunzas , ir noobas per svelnus zodis ji apibudinti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Greiciau zmones kas dar nebalsavo!Laiko ira iki 12 val

Mano balsai:

Metu PSP zinovas:Welnias

Metu xbox,xbox 360 zinovas:ZZ1

Metu PS3 zinovas:Shliuzas

Metu PS2 zinovas:Impaler

Metu Nintendo zinovas:Slaptas

Metu linksmiausias:no0ne

Metu aktyviausias:scalman

Metu naujokas:Shamp

Metu n00bas:padekite

Rezultatai kolkas:

Metu PSP zinovas:

Metu naujokas:Shamp

Metu n00bas:Gunzas

Tiksliai neskaiciavau tik taip pazejau bet turetu buti taip :sorry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metu PSP zinovas:nnemo

Metu xbox,xbox 360 zinovas:ZZ1, scalman

Metu PS3 zinovas:nzn

Metu aktyviausias:welnias

Metu naujokas:nzn

Metu n00bas:padekite

ciuju pavelavau ;/

Redagavo Shamp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nea nepavelavai, ciuju ka sakot, jeigu balsavima baigiam savaite po nauju - sausio 7 vakare? Susumuosim rezultatus ir apdovanosim tashkais ir upload kiekiu trakeryje (jei tai ka reishkia :sorry:B)).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip nesvarbu,pirma kart tokie,tai kad ten keliom dienom paveluosim nieko baisaus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip adminas pasinaudosiu teise ir pratesiu dar rinkimus iki Sausio 10. ir ne trupucio ilgiau. rezultatus susumuosiu ir paskelbsiu portale. o kad tema susilauktu didesnio aktyvumo portale parasiau naujiena boy pk pasiulymu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

heh geras tik dabar pamaciau sia tema. kagi prabalsuojam:

Metu PSP zinovas: inpease

Metu xbox: auron

Metu xbox 360 zinovas:scalman, ZeaLot

Metu noobas: as pats siais metais cia noobas

Metu geriausiais videogame site lt: playmanija.net :D

beje man paciam nominacija xbox1 niekaip netinka. sorry jei ka busiu supainiojes del sony konsoliu, nelabai jomis domiuosi taip pat.

O siaip visiem geru nauju metu, geru nauju zaidimu. ;)

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as net nezinau uz ka balsuot vien tik PS2 sritise vaikstau ;)

Metu PS2:Impaler butu edmas jei jis rasytu daugiau ;)

Redagavo vVOE

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metu PSP zinovas: nnemo

Metu xbox,xbox 360 zinovas: zz1

Metu PS3 zinovas: Ten isesmes nesilankau tai ir nezinau ;D

Metu PS2 zinovas: impaler

Metu Nintendo zinovas: slaptas

Metu linksmiausias: - visi labaj rimti :/

Metu aktyviausias: zz1 bent jau buvo metu pradzioj

Metu naujokas: gunzas ;D

Metu n00bas: gunzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metu PSP zinovas: NNemo

Metu PS3 zinovas:Boy_PK

Metu PS2 zinovas:Auron,Blindside

Metu linksmiausias:Slaptas

Metu aktyviausias:Impaler

Metu naujokas:Thesty

Metu n00bas:gunzas ;)

Redagavo Robertas1994

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metu PSP zinovas:nnemo

Metu xbox,xbox 360 zinovas: zz1

Metu PS3 zinovas: nzn

Metu PS2 zinovas: impaler

Metu Nintendo zinovas: slaptas ne kitaip

Metu linksmiausias: nzn

Metu aktyviausias: nzn

Metu naujokas: nzn

Metu n00bas: tie kas pasikartojancias temas sukuria

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip adminas pasinaudosiu teise ir pratesiu dar rinkimus iki Sausio 10. ir ne trupucio ilgiau. rezultatus susumuosiu ir paskelbsiu portale. o kad tema susilauktu didesnio aktyvumo portale parasiau naujiena boy pk pasiulymu. ;)

Nu gerai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos