padekite

video PSP mh..HELP

Rekomenduojami pranešimai

Man padare psp 3.71 versija ir as parsisiunciau klipa dedu ir nerodo kad yra psp yra failai : ISO jame yra VIDEO imeciau ten vistiek nerodo :VIDEO imetu vistiek nieko tai ka man daryti :D

Ir kaip per monituriu prisijungti PSP plz help ir :D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

p***... tu skaityk manual'a kur gavai su playstationu... o 6eip kelt reikia MP_ROOT -> mv110 (kaškas panašaus...) beje turi būt convertuotas į .mp4... skaityk duk... primetu converteri, pati geriausia (bent jau man ) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tau neiseina, nes ne ten meti. Ne i ISO papkes video, bet i pagrindines korteles papkes VIDEO !!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man padare psp 3.71 versija ir as parsisiunciau klipa dedu ir nerodo kad yra psp yra failai : ISO jame yra VIDEO imeciau ten vistiek nerodo :VIDEO imetu vistiek nieko tai ka man daryti :lol:

Ir kaip per monituriu prisijungti PSP plz help ir :rolleyes::D

i monitoriu galima pajunkt tik psp slim&lite, o video tiesiog parsisiusk programa psp video manager su ja labai lengvai einasi, pats ja naudoju :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

i monitoriu galima pajunkt tik psp slim&lite, o video tiesiog parsisiusk programa psp video manager su ja labai lengvai einasi, pats ja naudoju :rolleyes:

galima ir su fat, naudojant remotejoy.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.