skdovys

del hdd

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, man tokia beda iskilo pas man ps3 60 gb, tad sugalvojau pasikeist i 232gb hdd, bet idejus jis labai labai lagint pradejo, labai ilgai su juo kraudavosi, o dabar visai nepasikrauna ijungus ps3 kj raso ps3 ir tas vaizdas stovi ir nk nepasikrauna. Idejus sena hdd viskas idealiai, gal turit minciu ka daryti kad veiktu su 232 gb hdd? AČIU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

is pradziu bandyk formatuot... jei nepades, ijunk konsole, laikydamas ijungimo knopke isjunk, vel ijunk ir laikyk ijungimo knopke kol vel issijungs, vel ijunk ir laikyk kol isgirsi du pyptelejimus tada atleisk knopke, prijunk pulteli ir paspausk ps knopke tada atsidarys meniu

paspausk restore file system, tada dar padaryk rebuild data base, dar gal restore default settings, jei nepades tada nzn

angliskai paaiskinta kaip ieit i recovery meniu cia

Redagavo MaRiuS1117

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is pradziu bandyk formatuot... jei nepades, ijunk konsole, laikydamas ijungimo knopke isjunk, vel ijunk ir laikyk ijungimo knopke kol vel issijungs, vel ijunk ir laikyk kol isgirsi du pyptelejimus tada atleisk knopke, prijunk pulteli ir paspausk ps knopke tada atsidarys meniu

paspausk restore file system, tada dar padaryk rebuild data base, dar gal restore default settings, jei nepades tada nzn

angliskai paaiskinta kaip ieit i recovery meniu cia

Man kitokia beda, gal kas pades:

viskas veikia idealiai, isskirus zaidimus, pvz battlefield 3, ji ijungus raso reikia padaryti update jam, paspaudus OK raso kad dar truksta 486MB vietos.

Paziurejus per system informatios laisvos vietos rodo virs 33GB.

Isbandziau ir per recovery menu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.