crew

feisbukas

Rekomenduojami pranešimai

Tai gali atsinaujint į šias versijas. Iš jų rekomenduočiau turbūt 5.0.1, nes ji turi untethered jailbreak. Kiek suprantu tau reiktų parsisiųst 5.0.1 ipsw failą 3gs'ui ir redsn0w programą,tuomet per ją restorint pasirenkant tavo turimus shsh failus ir pasirinkus išsaugoti dabartinį baseband. Kai padaro restore nujailbreakini ir per cydia įrašai ultrasn0w.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Esu atnaujines savo iphone 4 is 4.3.3 i 5.0.1 neatnaujinant baseband. Viskas pavyko, tik pas mane iphonas prie omnitelio ristas, tai as ultrasn0w nenaudoju. Ir as restorinau per itunes,ne per redsn0w. Gali ir tu per itunes atnaujint siaip. Pasiskaityk per google apie visa progresa. Jei reiks bandysiu padet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai per itunes atsinaujinti tipo, tai joo žinau ten iki 6 versijos, bet labai didelė rizika, kad gali užsirišti dėl to ir bijau pro ten.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Spaudi shift ir spaudi restore. Tuomet gali pasirinkt norima custom ipsw, kuri turi but pats pasidares. Be shsh tau ios neatnaujins arba ji neuzsikraus, tad butinas tavo pacio padarytas restore failas. Atnaujinant gali ismest klaidu,bet jas galima susitvarkyt. Restorinant custom ipsw per itunes galima sakyt klaidos yra normalus dalykas. Po ju daznai iphonas buna recovery rezime,is kurio galima iseit per tinyumbrella,redsn0w ir su kitom programom. As pvz. vidury restore gavau gal -1 ar kuria klaida, neprisimenu. Tai isejau is recovery mode ir viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebutu paprasciau paprasit kokio draugo kuris turi dar sena facebook appsa iphone ir kad atsiustu tau.... <_<

Beto ar tu naudosi safari ar per pati appsa eisi vistiek ismetines nes seip turi but nesuderinamumas (pas mane bent ismetineja)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kaip tu man siūlai, kad atsiųstu? Gi ten tas feisbukas jau pats vistiek atsinaujina, nors gal ir neturi tokios versijos. Išmetinėja per safari iš feisbuko todėl, nes dabar tik per appsą veiks, nes ten tie feisbuko atnaujinimai buvo ir dabar per safari neveiks niekam, tik per appsą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir per Safari ir per APpsa eina isijungti facebooka taciau is abie ismetineja arba pakimba

Kas yra paciam telefe ta gali isikelt atgal i pc tai taip ir susirastum facebooko appsa per draugus, nes ir man paciam tik prisijungus kysa errora jog nepavyko atnaujinti taciau tel nepriima ir tiek o to seno netrina :

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.