crew

PADĖKIT

Rekomenduojami pranešimai

Nesuprantu kas atsitiko, visą laiką seniau naudodavausi feisbuku per safari. Šiandien jungiu, vieną kartą išsijungė, antrą ir dabar visą laiką išsijunginėja. Kas čia gali būti? Kaip susitvarkyti? Prašau padėkit. ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesuprantu kas atsitiko, visą laiką seniau naudodavausi feisbuku per safari. Šiandien jungiu, vieną kartą išsijungė, antrą ir dabar visą laiką išsijunginėja. Kas čia gali būti? Kaip susitvarkyti? Prašau padėkit. ;D

Bandei su kita naršykle prisijungt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk telefoną restartinti, bent jau man buvo panašiai tai padėjo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau išjungęs, vėl ijungiau vistiek tas pats. Draugas taip pat 3gs turi ir taip pat abiejų mūsų versijos 4.1 tai abiems lygiai tas pats. ;s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau išjungęs, vėl ijungiau vistiek tas pats. Draugas taip pat 3gs turi ir taip pat abiejų mūsų versijos 4.1 tai abiems lygiai tas pats. ;s

Facebookas buvo update'intas. Naudok official app'a;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik va supranti viena bėda yra, pas mane 4.1 versija ir aš bijau atsinaujinti, nes nežinau ar užlinks, ar atsinaujins. O feisbukas ant 4.3 :DD tai todėl naudodavau per safari. Tai dabar nebeveiks jau man per safari niekaip, jo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.