septyni

ROGERO CEX-4.21 CFW

Rekomenduojami pranešimai

Tiksliai nepamenu kiek % buvo, bet jau pacioj pabaigoj. I recovery menu nebuvo galima eiti, bet siaip netaip prikeliau as ta kompa idedamas kita HDD. Nelabai pagaunu esmes kodel. Dabar bent jau galiu eiti i recovery menu, bet nieko neleidzia daryti. Leidzia bet iskart klaidas meta kad corupted ir t.t. Baigiu isbandyti visas cfw ir su visom klaida meta

Įdomu kuri dabar versija ten yra. Kai pasirenki system update tau turi išmest užrašą, kad įdėkite usb su failais ir t.t. Kokią versiją tau ten rašo? Jei pas tave yra 3.55, gali įeit i factory/service mode ir įrašyt norimą cfw. O kai tau metė tą juodą ekraną paspaudus ant pultelio ps mygtuką tau nemetė jokių užrašų, pvz. kiek pasikrovęs pultelis ir t.t.? Aš kažkada bandžiau downgradint savo ps3 ir buvau palikęs diską, kuriam buvo gal 1.60 versija. PS3 tuomet dar tik tikrino failus, tai aš greitai išėmiau diską. Tuomet man įjungus ps3 ar bandant įeit į recovery menu metė mėlyną ekraną, o paspaudus ps mygtuką rodė kiek pakrautas pultelis, palaikius mygtuką pasirodydavo ir leisdavo išjungt ps3 arba ps3 pultelį. Jau buvau išsigandęs, bet netyčia paspaudžiau X , ps3 persikrovė ir įsijungė :D Ir tu pabandyk, jei su senu hdd tau vis dar meta juodą ekraną :D O į service mode gali įeit su psp,symbian ar android telefonu(nesu tikras), iphone 3g ir ipod touch 1g, senu ps3 donglu, cobra usb ir t.t.

P.S. Per recovery menu gali rodyt, kad įdėt flashą su 4.40 ar didesne versija. Jei taip-konsolėj 3.55 versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek suprantu tai nėra pilnas brickas. Jei versija pas jį 3.55-tai galima sutvarkyti, bet jei vis dar 4.30 jis tiesiog bus įstrigęs factory/service mode rėžime, iš kurio kol kas ištraukti konsolės yra neįmanoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai mete juoda ekrana tai isvis nieko negalejau daryti. Netgi TV rode kad nera signalo. Nu kaip ir mires PS buvo. Su kitu hardu raso irasyti 4.30 ir aukstesne. Bet kad nesiraso nei 4.30 1.03 nei 04 nei v2 :throw: :throw: :throw: :throw:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai mete juoda ekrana tai isvis nieko negalejau daryti. Netgi TV rode kad nera signalo. Nu kaip ir mires PS buvo. Su kitu hardu raso irasyti 4.30 ir aukstesne. Bet kad nesiraso nei 4.30 1.03 nei 04 nei v2 :throw: :throw: :throw: :throw:

O downgrade failas veikia? Šiaip jei neveikia rogero downgrade failas, man atrodo turi tikt ir rebug. Jei neišeina bandyk jį. O qa flag'inai ps3?

Dėl rebug downgrado pasiskaityk rebug.me svetainėj. Susirask REBUG ’999′ DOWNGRADER. Šitas turėtų veikt net jei nedarei qa flag. Bet pirmiau rekomenduočiau pabandyt rogero downgrade metodą. Patikrink prieš update md5 koduotę, kad nebūtų kokia klaida įsivėlus. O tau klaidą išmetė pavadinkim pirmam atnaujinimo procese (tada, kai tikrina failus) ar antram (kai juos įrašo)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai QA flaga reikia daryti pries rasant fw o ne downgradinant, ar ne?

Downgradint pradejau meniu, ne recovery aplinkoj. Klaida ismete dar pries persijungiant konsolei. Tai kazin bandyt naudot ta pati downgraderi? SIunciau is psx-scene....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai QA flaga reikia daryti pries rasant fw o ne downgradinant, ar ne?

Downgradint pradejau meniu, ne recovery aplinkoj. Klaida ismete dar pries persijungiant konsolei. Tai kazin bandyt naudot ta pati downgraderi? SIunciau is psx-scene....

QA flag reikėjo įrašyt dar kai buvai 3.55 versijoj prieš 4.30cfw atnaujinimą. Bandyk tą patį downgrade failą, patikrink tik md5 koduotę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prikeliau siaip ne taip. Veikia vel :blink:

Turejau 2 hardus po 320 GB pilnus zaidimu o dabar turiu laaaaabai daug tuscios vietos :D

Beje, aciu Emili uz minti kad rasyti ta pati downgrada, tik pirmiau irasiau o tik paskui perskaiciau apie ta md5. Kas tai yra? Jau labai tingiu skaityti dar karta visus pasaulio forumus apie ta md5 :wacko:

Tik dar neisbandziau hdd, su kuriuo gavau bricka. Kaip giduose raso tai vel reikes viska downgradinti ir updatinti.. Pieva kazkokia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prikeliau siaip ne taip. Veikia vel :blink:

Turejau 2 hardus po 320 GB pilnus zaidimu o dabar turiu laaaaabai daug tuscios vietos :D

Beje, aciu Emili uz minti kad rasyti ta pati downgrada, tik pirmiau irasiau o tik paskui perskaiciau apie ta md5. Kas tai yra? Jau labai tingiu skaityti dar karta visus pasaulio forumus apie ta md5 :wacko:

Tik dar neisbandziau hdd, su kuriuo gavau bricka. Kaip giduose raso tai vel reikes viska downgradinti ir updatinti.. Pieva kazkokia

MD5-tai yra užkuoduoti tam tikri failų duomenys. Jeigu failo nors mažytė dalis yra bloga-koduotė nesutaps. Smagu, kad vėl veikia tavo ps3, o dėl žaidimų užjaučiu :D Pats esu turėjęs seniau išorinį hardą su ~500gb žaidimų, kuris sugedo :D Sekmės :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra budas suzinoti tikslia firmware versija? System information raso 4.30, lyg ir normalu, taciau Rogero 4.30 v2 neturi "Install Package Files", na o pas mane yra <_<

Isvis, su vienu hdd raso kad versija 4.31..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra budas suzinoti tikslia firmware versija? System information raso 4.30, lyg ir normalu, taciau Rogero 4.30 v2 neturi "Install Package Files", na o pas mane yra <_<

Isvis, su vienu hdd raso kad versija 4.31..

Del 4.31-rogero v2 nuspoofina i 4.31,tad tas rodymas lyg normalus. Pabandyk paziuret per multiman. Jis turetu rodyt man atrodo tikra versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar jau radau, vienam hdd liko v1.03, o kitam v2. Kazkaip keista.

Aha,tikrai keista. Juk fw failai laikami ne hdd. O tu tiesiog isemi hdd ir idedi kita?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keista keista. Kai gavau bricka su vienu hdd tai jame buvo 1.03, isemiau, idejau kita harda, tada viska surasiau kaip turi buti ir jame liko normali v2 versija. Tada pabandymui idejau kita harda, tai padare restore, bet ir tai kazkas blogai su juo, nes darant restore vel atsirado juodas ekranas, isjungiau, ijungiau ir jame 1.03 versija :D. Idejau gera harda - jame v2 :D Mistika. Reikes tam blogam hardui normalu formatavima padaryti, nes itariu kad formatuojant jam pasisuko ne i ta puse diskas:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.