septyni

ROGERO CEX-4.21 CFW

Rekomenduojami pranešimai

Bet kaip atsirinkti ir kiek laukti nauju leidimu kai jie isleidziami vos ne kiekviena diena? <_<

Current 3.55 homebrew applications can't be loaded on this CFW, applications must be re-signed properly for FW4.21/4.30

Kaip suprantu perejus is 3.55 cfw i 4.30 dar ir reiktu visiems zaidimams keisti visus eboot ir t.t. ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet kaip atsirinkti ir kiek laukti nauju leidimu kai jie isleidziami vos ne kiekviena diena? <_<

Tai sedek ant CFW 3.55 ir palukek kokia savaite. PSN gali sedeti ir ant 3.55.

Current 3.55 homebrew applications can't be loaded on this CFW, applications must be re-signed properly for FW4.21/4.30

Principe, Multimanas 04.08.01 ir Showtime pasileidzia, o daugiau kito homebew "sudo" as asmeniskai nenaudoju.

Kaip suprantu perejus is 3.55 cfw i 4.30 dar ir reiktu visiems zaidimams keisti visus eboot ir t.t. ?

Raso, kad seni zaidimai pasileidzia be jokiu pakeitimu, o kai kurie 3.60 zaidimai reikalauja originaliu eboot'u.

Redagavo septyni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors girdėjo apie BlueDisk? Kas tas per brudas nulaužimas yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors girdėjo apie BlueDisk? Kas tas per brudas nulaužimas yra?

Eik i konsoliu nulauzimo tema ir ten diskutuok apie BlueDisk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, tai gal ne taip terminus esu suprates :innocent:

Homebrew savokai priklauso zaidimai ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, tai gal ne taip terminus esu suprates :innocent:

Homebrew savokai priklauso zaidimai ar ne?

Taip, homebrew tai zaidimai programos sukurtos programuotoju megeju (namie).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti Jūsų patarimų: ar dabar apsimoka mokėti už Downgrade PS3 apie 200lt, kad galima būtų Rogero isirašyti ir žaisti siųstus žaidimus, ar dar geriau šiek tiek palaukti, kad būtų aiškiau ar neužtrauks Sony to? Ačiū

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent as mokeciau. Uz tuos 200lt pirkt iseitu keli zaidimai,o siustis gali ju kiek nori. Ka Sony gali uzblokuot tai psn ir pakeist ps3 raktus, be kuriu neveiks nauji zaidimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu vakar isirasinejau ROGERO CEX-4.21 CFW v1.09 ir gavau brika. Nors viska dariau tiksliai pagal gidus. Konsole FAT CECHG 04. Taip, kad atsargiai visi, palaukit dar kuri laika kol viska iki galo istaisys, kad neatsitiktu kaip man. Viena viltis dar yra pataisyti su tuo dumpu flash'o kuri dariausi su Multiman'u, bet nezinau ar tas dumpas tiks isviso dar. Zodziu visiems tai aktualu kurie zaidzia su CFW... Darykites pilna dumpa flash'o ir laikykite ji seife...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu vakar isirasinejau ROGERO CEX-4.21 CFW v1.09 ir gavau brika. Nors viska dariau tiksliai pagal gidus. Konsole FAT CECHG 04. Taip, kad atsargiai visi, palaukit dar kuri laika kol viska iki galo istaisys, kad neatsitiktu kaip man. Viena viltis dar yra pataisyti su tuo dumpu flash'o kuri dariausi su Multiman'u, bet nezinau ar tas dumpas tiks isviso dar. Zodziu visiems tai aktualu kurie zaidzia su CFW... Darykites pilna dumpa flash'o ir laikykite ji seife...

Keista, kad gavai bricka, nes po 4.21 1.09 versijos brickai visiems pasibaige. Itariu, kazka blogai darei ir nedaskaitei gido. Koki CFW turejei pries bricka ir ar buvo kada anksciau darytas downgrade'as? Itariu "prisidirbai" nezinodamas ka darai, nes keista, kad upgradinaisi i 4.21, o ne i 4.30, tad dabar skaityk http://tortuga-cove.com/forums/viewtopic.php?f=127&t=3654 Redagavo septyni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl rašeisi 4.21, o ne 4.30? O šiaip pagooglinau ir radau kelis žmones, kurie irgi užbrickino šį modelį. Kiek užema tavo flash dumpas? Kiek esu skaitęs, kad programiniu būdu darytas nand flash dumpas užema 239mb, nors turi užimt 256mb.

Tortuga Cove forume radau tokį 4.21 v1.09 palaikymo sąrašą:

v1.09

Fat models

CECHA - Working

CECHB - Unknown

CECHC - Working

CECHE - Working

CECHG - Brick (only seems to affect G04)

CECHH - Brick

CECHJ - Working

CECHK - Most likely working (similar to checj)

CECHL - Working

CECHM - Working

CECHP - Most likely working (similar to checl/m)

CECHQ - Most likely working (similar to checl/m)

Tavo modelis nepalaikomas buvo šios versijos, nors vienas žmogus iš to forumo rašo, kad jau 2 kartus be problemų įsirašė šią versiją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat, kad as nesitikejau visai bricko su versija 1.09. Kodel nesirasiau 4.30 net nezinau... Paskubejau ziauriai... Cia man gera pamoka... Per anksti apsidziaugiau perejes atgal i cex ir dziaugiausi negaves bricko, bet per anksti dziaugiausi. Mano kalte,kad geriau nepasiskaiciau. :(

Zodziu is pradeziu turejau DEX 4.20, nusizeminau iki DEX 3.55, tada be briko perejau i CEX rogero 3.4. Tada dariau syscon atstatyma, tada isirasiau is recovery kmew 3.55, o tada is recovery rogero 4.21.

Del dumpo apimties girdejau sita. Kazka skaiciau ,kad reikia isgauti bootloaderi is vieno ir perdeti i kita, kad veiktu su hardware flasheriu. Bet esme kaip supratau, kad jeigu mano dumpe nebus to bootloaderio ar kazkaip panasiai - man sakes... Zodziu kreipsites jei reikes daliu... :D

PS: juokas per asaras...

septyni skaiciau sita, tik beda tame, kad pas mane NAND'as

Redagavo Luigi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskambinek meistrams,kurie uzsiema downgrade,gal sutvarkys. Jei ne tai palauk dar, gal Rogero isleis koki fixa uzbrickintoms konsolems. Sekmes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.