lauris540

Pakimba PC

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

man pries menesi prasidejo problemos: kai ziuriu filma, i youtube ieinu ar siaip kanors darau man kompiuteryje pakimba viskas iskyrus garsas. Neveikia nei klaviatura nei pele, uzstringa vaizdas. Bandziau isideti RAM'u daugiau, praskenavau su dviem antivirusinem, atnaujinau visus driver'ius netgi bandziau siaip nereiksmingas programas atnaujinti. Kompas nepakimba kai bunu Safe Mode. Windows negaliu persirasyti, nes mano DVD romas neskaito disku.

Kompiuterio specifikacijos:

RAM : 2GB

CPU : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+, 2099MHz

GPU : Geforce 7300LE

Prasau pasakykit ka daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vaizduske uzkaista, issisiurbk pc arba dasidek ventiliatoriu dar viena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pc neseniai siurbtas, ten dulkiu beveik ner. Tie ventiliatoriai brangus?kur jie dedas?kaip atrodo ?

nepradek pirkt nereikalingo slamsto... praskanuok hdd su hirensboot cd (ne windows aplinkoje, o dos)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Windows'us galima persirasyt ir naudojant usb flasha.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

man pries menesi prasidejo problemos: kai ziuriu filma, i youtube ieinu ar siaip kanors darau man kompiuteryje pakimba viskas iskyrus garsas. Neveikia nei klaviatura nei pele, uzstringa vaizdas. Bandziau isideti RAM'u daugiau, praskenavau su dviem antivirusinem, atnaujinau visus driver'ius netgi bandziau siaip nereiksmingas programas atnaujinti. Kompas nepakimba kai bunu Safe Mode. Windows negaliu persirasyti, nes mano DVD romas neskaito disku.

Kompiuterio specifikacijos:

RAM : 2GB

CPU : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+, 2099MHz

GPU : Geforce 7300LE

Prasau pasakykit ka daryt.

kazkaip labiau i softo problemas panasu.arba su pacia gpu .tuo atveju ja reiktu keist. bet pirma tiesiog perrasyk windowsus pilnai,o ne ant virsaus. kaip siule pasidaryk usb bootini.arba pasiskolink tam kartui dvd draiva koki.kad ir isorini.o naudoti dvdromai nors kiek veikiantys tikrai kapeikas kainuoja jeigu jau tokia beda. bet naujas tikrai nemaisytu irgi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.