3nergy

Ps3 keyboard and mouse

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , noreciau paklausti yra koks budas zaisti fps zaidimus su pelyte, klaviatura ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ismok shaudykles su pulteliu zaisti, kaip visi normalus geimeriai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko gero is tu priedu. jie vistiek tik emuliuoja analoga ant peles,tai nera tas pats kas ant pc su pele valdyt vistiek.zaidimu valdymas buvo specialiai daromas ne toks jautrus kad su pulteliais butu galima lost.

kitas dalykas jei zaidimas jau orginaliai palaiko pele/klava, ir CS GO lygtai turi ta . jungi tiesiai klava su pele per usb ir viskas.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vava as ir taip manau kad cia era taip lengvai su pele, nes kol su yksciu analoga yvaldai, tai ojojoi, kiek laiko praeina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai net geriau valdosi su kontroleriu, nei su pelyte, pats kiek praleides bezaidziant visokius CS ir tt, dabar nesugebu normaliai BF3 pažaist, kai su kontroleriu labai gerai sekas ant ps3 :)

Labai daug žmonių sutinku ir net graudu daros kai priprate prie pelyčių vos tik paemė pultelius pradeda verkt, pirmiausia pažaiskit viena gera diena ir tada sakykit kur čia kas nepatogu, man pačiam dar patogiau, viskas vienoje vietoje, dviejose rankose ir sau sedi ant sofos sugriebęs rankose. Čia jau kreivarankiškumas jeigu nepriprantat prie pultelio ir sensitivity... (Kaip ir bobos prie sankabų :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai net geriau valdosi su kontroleriu, nei su pelyte, pats kiek praleides bezaidziant visokius CS ir tt, dabar nesugebu normaliai BF3 pažaist, kai su kontroleriu labai gerai sekas ant ps3 :)

Labai daug žmonių sutinku ir net graudu daros kai priprate prie pelyčių vos tik paemė pultelius pradeda verkt, pirmiausia pažaiskit viena gera diena ir tada sakykit kur čia kas nepatogu, man pačiam dar patogiau, viskas vienoje vietoje, dviejose rankose ir sau sedi ant sofos sugriebęs rankose. Čia jau kreivarankiškumas jeigu nepriprantat prie pultelio ir sensitivity... (Kaip ir bobos prie sankabų :D)

As irgi taip manau, kad su controleriu patogiau. Ypac saudykles lost

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.