Undriulis

Crysis 2 neina parsisiusti su reedem code

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki turiu problema,man neina crysis 2 parsisiusti turiu redeem code pirkau su xbox ir dave crysis 2 bet raso kad su location yra problema as ji keiciau keiciau ir vistiek taspats ejeau per savo profelio nustatimus ir padariau netherlands nes gyvenu ten,bet vistiek neina parsisiusti,gal zinot kas galetu buti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia nepagal dabartine vieta tavo o pagal koda pabandyk US, UK, ir CHINA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parasyk i MS supporta :) pasiklausk kokio regiono kodas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man lygiai ta pati problema tik su The witcher 2... Rasiau i suporta tai man pasake tik kad mano acc ne to regiono.. susikuriau kita su lt regionu vistiek tas pats.. po to vel jiem parasiau kad neveikia tai man pasiule rasyti i Warner Bros kompanija tipo kad kita koda duotu.. parasiau jiem bet nieko negavau dar atsakymo is ju.. taip ir nuleidau rankas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man lygiai ta pati problema tik su The witcher 2... Rasiau i suporta tai man pasake tik kad mano acc ne to regiono.. susikuriau kita su lt regionu vistiek tas pats.. po to vel jiem parasiau kad neveikia tai man pasiule rasyti i Warner Bros kompanija tipo kad kita koda duotu.. parasiau jiem bet nieko negavau dar atsakymo is ju.. taip ir nuleidau rankas..

Jo cia del ragijono taip buwo tai nusipirkai paskui su disku visa zaidima ir vsio. ;) tai ir galit rakinti jau sita tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.