Impaler

Oficiali torrent pakvietimų tema

Rekomenduojami pranešimai

Prasau pakvieitmo i linkomanija.lt didelis acius kas padovanotu galeciau atsilygint torrent.lt pakvietimu :yes:

m_Viktoras@yahoo.com

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labas,galetumet kas BitGamer ir Demonoid pakvietima,ar jau demonoid'e irgi nebra pakvietimu?O jei yra tai nepagailekit buciau lb dekingas :) pauliuss65@gmail.com

Redagavo dRes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , noreciau pakvietima i torrentleach ,labai prasau :lol: , duociau invite i linkomanija ar torrent.lt , o gal kas zino kada blackcats registracija atidarys? ;)

Email: vaclovasj@gmail.com

Redagavo Robchic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atostogos baigėsi. Visa komanda ir vartotojai grįžtą į savo kasdienius darbus, taip pat ir į LM. Šį mėnesį norime atšvęsti ne tik rugsėjo pirmąją, mokslo metų ir rudens pradžią, bet ir neseniai praėjusį LM 5 metų gimtadienį! Ta proga norime paskelbti, kad rugsėjo pirmąją bus atidaryta registracija 24 valandoms. Galite pranešti savo draugams, pažįstamiems ir visiems, kurie ilgai negalėjo patekti į LM. Taip pat rengiame ir keletą šventiškų siurprizų, kuriuos pamatysite pirmosiomis rugsėjo dienomis.

LM registracija atsidarys rugsejo 1d. nepraziopsokit ;D Redagavo baikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LM registracija atsidarys rugsejo 1d. nepraziopsokit ;D

reiketu pakvietimo i Xbox-Sky :D kas galit atsiuskit :D pm man ir duosiu e-mail :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reiketu pakvietimo i Xbox-Sky :D kas galit atsiuskit :D pm man ir duosiu e-mail :)

O kad viskas šiam pasauly būtų taip lengva.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas turit koki pakvietimuka i xboxo zaidimu puslapiuka :) butu neblogai,pas mane yra keletas linkomanijos.

Ne į temą

prasai pakvietimo ir nezinai net i koki saita,epic :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi tik verkslena del tu kvietimu visiem gaila... net saitais nepasidalina... taigi visi kurie nezino eina cia del torentu ar ko nors kito.... http://thepiratebay.org/search/ps2/6/99/100,200,300,400,600/ cia nemokami yvairus torrentai... ir ju lb dauk... nereikia nei kvietimo nei lituku... :) tiesiog rasykite prie search mygtuko ko jums reikia ir sapuskite search....aciu uz demesi/ :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kas dosnus ar seip turi daug Linkomanijos pakvietimu nepagailekit man vieno, atsidekosiu pora ar daugiau Torrent.lt pakvietimu.Rasykit i PM ten duosiu e-mail. <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kas dosnus ar seip turi daug Linkomanijos pakvietimu nepagailekit man vieno, atsidekosiu pora ar daugiau Torrent.lt pakvietimu.Rasykit i PM ten duosiu e-mail. <_<

tu pasiskaityk postus pries tai,,, gi aiskei parasyta kad rugsejo 1 bus atidaryt registracija i LM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.