Esqaz

Turi X360 JTag, bei norėtum pažaisti Online?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, ar būtų tokių žmonių kurie turi X360 JTag ir norėtų pažaisti Online?

Reikia kad būtų pajungtas internetas ant x'o, įdiegsi vieną programėlę, ir žaisite žaidimą online, per tą progrąmą (XBSlink) daugiausia žmonių tai žaidžia Cod: MW3 ir Borderlands 2 (bent šiuo metu).

Na bet grįžkim prie svarbesnio informacijos.

Žaidimus žaisti įmanoma tik tuos kurie turi tokį System Link prisijungimą, normalus System Link yra kai du ar net daugiau X'ų sujungtų LAN kabeliu, ši programa padaro taip kad per X'ą rodytų kad daug, daug žmonių yra prisijungę laidu prie jūsų X'o.

Dėja tokių žaidimų Kaip Battlefield 3 nepažaisite, jei žaidimas neturi System Link prisijungimo. Nepykit jei suklydau dėl BF3, gal ir turi nepamenu, bet neišeis žaisti tų kurie neturi System Link.

Tai va, jei norėtumėte kas nors pažaisti šitokiu būdų parašykite į atsiliepimus savo skype ID, priimsiu, padėsiu viską padaryti, kad jau galėsite žaisti.

Kaip viską pradėti!!!

1. Svarbu kad būtų pajungtas Xbox'as prie kompiuterio bei interneto. Kadangi aš naudoju Mezon internetą tai aš pajungiu per PC mezon, padarau kad shar'intų internetą ir patikrinu per xbox'ą ar viskas susijungė. patikrinti galite eidami System settings -> network ir patikrinti jungimasi prie Xbox Live, pirma patikrina network, jei veikia pereina prie internet, jei jis veikia tada tikrina Xbox Live, man išmeta kad nori update, aišku jo nedarau, tai bent jau man tiek padarius jau internetas būna pajungtas.

2.Paleidžiate XBSlink programą, nueinate į settings -> network, ir nuimkite varnelę prie funkcijos "use cloud server to check incoming port"

3*. Galite užsirašyti savo nick per settings -> general tai tiesiog pakeis jūsų vardą per šią XBSlink programą.

3.Viršuje spaudžiate Start Engine, palaukite...

4. Pasirinkite "Clouds" langą. Ten kur bus parašyta Cloud list: http://www............................. prie jo dešiniajame šone spaudžiate load.

5. Atsirado daug "cloud'ų" ten bus parašyta įvairūs pavadanimai, tarkim randu cloud'ą pavadinimu "mw3 xbox" įėjus į šį cloud'ą galėsite žaisti Call of Duty: Modern Warfare 3. Spaudžiate apačioje join/create, taigi viskas prisijungėte.

5*. jei norite žaisti savo pamėgtą žaidimąm su draugais, apačioje "Clouds" lange bus sukurti cloud, parašyti jo pavadinimą kiek žmonių telpa ir jei norite privačiai uždėsite passsword'ą. Beje jūsų internetas turi turėti išorinį IP, bei protu suprantama, kuo greitesnis tuo geresnis.

6. Įjunkite per Xbox 360 Call of Duty Modern Warfare 3, eikite multiplayer ir pasirinkite SYSTEM LINK (Pas mane ispaniškas CoD tai pas mane Interconexion kažkoks, bet anglų versijoje turėtų būti SYSTEM LINK) tada pamatysite kad atsirado serverių, junkitės ir žaiskite. :)

P.S. Etapai su žvaigždute nėra būtini.

P.S.S jei nesunku parašykite savo Skype ID, galbūt pažaisime kartu. :)

Siųsti XBSlink iš čia: http://www.secudb.de/~seuffert/xbslink/xbslink-download

Redagavo Esqaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rasyk gida cia, kaip ir ka reikia atsisiusti ir sukonfiguruot, gal ir prisijungsiu karta per menesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.