maklop

Tinkami diskai žaidimų įrašymui Xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

Būtinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar būtinas iHAS.plm.lt/"]iHAS[/url] DVD-ROM norint įrašyti diskus, su kuriais norima žaisti Multiplayer rėžimu? Ar galima ir su standartiniu kompiuterio DVD-ROM'u įsirašinėti.

Jei ne XGD3 zaidi, tai paprasto uztenka, jei XGD3 zaisi, tada jau iHAS'o reikes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, iskilo klausimas. Ar imanoma uzsisakant is el parduotuves suzinoti ar verbatimai made in india ar singapore? Pagal kokius prekes kodus ar pan?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsakant i tavo klausima - Maxell is isvardintu yra normaliausi.

Asmeniskai naudoju LiveStar (10vnt pack - 25 lt) ir per daugiau negu 200 irasytu zaidimu tik vienas sugadintas (neveikiantis) diskas.

Taip pat naudoju INTENSO bet juos retai galima pamatyti pardavime deja. Kokybe labai auksta - nei vieno sugadinto disko is 200 (cia tik XBOX360 kalbu, o siaip jeigu paimti visus mano intenso diskus (o ju yra virs 600) - nei vieno sugadinto nera (ir CD ir DVD ir DVD-DL)

Esu pries Verbatim asmeniskai (arba tiesiog man nesiseka su jais ar pakliunu ant tokiu partiju bet statistika yra tokia kad is 100 Verbatim apie 30 mirsta pirmais metais. Po klimato keitimo mirsta praktiskai visi Verbatim diskai 95% (klimato pakeitimas turiu omeny kad diskai pervezami i kita sali)

Blogiausiai uz TDK diskus nesu mates (100% mirsta po klimato pakeitimo ir 50% iskarto (irasymo problemos) - TDK neimkite niekada.

Del XGD3 - problemu rasyme per truncate metoda praktiskai nera.

Tik keletas zaidimu naudoja pilna XGD3 diska. Asmeniskai zinau keleta: Syndicate, Forza (paskutine dalis).

Visi kiti (bent jau kiek bandziau) veikia puikiai. Tik po paskutinio atnaujinimo jeigu instaliuoji i HDD XGD3 truncated zaidima - ismeta DISK NOT AUTHORISED. Jeigu neinstaliuoji - viskas gerai.

Bet ir ta apsauga galima apeiti naudojant PEN DRIVE TRICK ir laisvai zaisti is HDD truncated diskus.

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsakant i tavo klausima - Maxell is isvardintu yra normaliausi.

Asmeniskai naudoju LiveStar (10vnt pack - 25 lt) ir per daugiau negu 200 irasytu zaidimu tik vienas sugadintas (neveikiantis) diskas.

Taip pat naudoju INTENSO bet juos retai galima pamatyti pardavime deja. Kokybe labai auksta - nei vieno sugadinto disko is 200 (cia tik XBOX360 kalbu, o siaip jeigu paimti visus mano intenso diskus (o ju yra virs 600) - nei vieno sugadinto nera (ir CD ir DVD ir DVD-DL)

Esu pries Verbatim asmeniskai (arba tiesiog man nesiseka su jais ar pakliunu ant tokiu partiju bet statistika yra tokia kad is 100 Verbatim apie 30 mirsta pirmais metais. Po klimato keitimo mirsta praktiskai visi Verbatim diskai 95% (klimato pakeitimas turiu omeny kad diskai pervezami i kita sali)

Blogiausiai uz TDK diskus nesu mates (100% mirsta po klimato pakeitimo ir 50% iskarto (irasymo problemos) - TDK neimkite niekada.

Del XGD3 - problemu rasyme per truncate metoda praktiskai nera.

Tik keletas zaidimu naudoja pilna XGD3 diska. Asmeniskai zinau keleta: Syndicate, Forza (paskutine dalis).

Visi kiti (bent jau kiek bandziau) veikia puikiai. Tik po paskutinio atnaujinimo jeigu instaliuoji i HDD XGD3 truncated zaidima - ismeta DISK NOT AUTHORISED. Jeigu neinstaliuoji - viskas gerai.

Bet ir ta apsauga galima apeiti naudojant PEN DRIVE TRICK ir laisvai zaisti is HDD truncated diskus.

Kažkaip dauguma už Verbatim diskus.

Galima gal plačiau apie truncate ar truncated?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.