destyn

Del iXtreme LT+ 3.0 problemos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi susiduriau su problema. Net nebeisivaizduoju kaip ja atsikratyti. Nusiflasinau savo xBox -360 i LT-3.0 seniau buvo 1.9 tai seniau zaidziau driver san francisco poto ijejau i interneta su 1.9 LT ir poto laiko nebegaliu palosti driver san francisco. Dabar isirasiau LT 3.0 ir vistiek negaliu palosti tai kame problema gal cia kaltas dashboard nors nelabai zinau kas tai yra bet itariu , kad jis cia kaltas. Galetu kas nors padeti man ispresti sia problemyte? Ir dar isirasiau Harry Potter Lego 5-7 dalis ir jis nepasileidzia manau jeigu pasileistu Driver san francisco tai gal ir tas pradetu veikti! Nu tai laukiu jusu patarimo ka daryti? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zaidimus rasyk su liteon iHAS irasymo irenginiu kuriame butu burnewmax fw ir skaitys visus zaidimus.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia rašyti su spec. dvd romu.

Jei live nelabai svarbu RGH daug praktiškesnis variantas. Ant diskų irgi sutaupai.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RGH kaip sita suprasti kas tai? :? Man ten DBZ ultimate pasileidzia ir dar keli bet pvz driver tai nea.

Pas mane xbox 360 arcade

Dar idejau foto su kokiu DVD as rasiau savo zaidimus: Nuotrauka. Mano xbox 360 arcade kaip zinome ar eitu pvz isorini HDD kaip nors pasijungti kad as per ji galeciau zaisti zaidimus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po RGH nulauzimo galetum prisijungti isorini usb hdd prie xboxo.

tai kas kad pas tave arcade?

tavo dvd romai nera tolygus Liteon iHAS writeriui, todel tavo turimi dvd romai tinkamai neirasys xgd3 apsaugas turinciu zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O paciam imanoma nulausti HDD kad galetu per ji zaisti zaidimus per xbox 360. Man vienas mestras sake kad nuejau pirma karta i interneta gavau kazkoki slince man rodos ir per ji man nepaleidzia Driver san fransico. Kaip ji reiktu kazin istrinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko pats nepasidarysi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O paciam imanoma nulausti HDD kad galetu per ji zaisti zaidimus per xbox 360. Man vienas mestras sake kad nuejau pirma karta i interneta gavau kazkoki slince man rodos ir per ji man nepaleidzia Driver san fransico. Kaip ji reiktu kazin istrinti.

Nulauzinet reikia xbox'a, o ne HDD, o meistras turbut apie dae.bin snekejo, tai jo neistrinsi. Jei nori dabar XGD3 zaidimus pasileisti, tau reikia LT+3.0 fw ir iHAS su burner max fw.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negi nesupranti ka tau rasho?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

suprantu ;) tik nepykit :D uz durnus klausimus :D! Dar norejau paklausti o jeigu as pasidaryciau LT 2.0 versija man pasileistu Driver san franciso?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fleshiniesi i LT+ 3.0 fw ir xgd3 formato zaidimus irasineji su Liteon iHAS irasymo irenginiu ir viskas veiks.

Sita jau berods ir as ir kolega atsake du kartus.

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juk per xbox'a negalima paziureti koks flash yra idiegtas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkoki meistra internete radau kur tvarko dea.bin

Redagavo destyn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.