maxkyuubi

kodel mano Ps3 pradejo freezint?.?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, po 3 menesiu kokiu vel isijungiau midnight club la zaida. 1 diena viskas buvo ok, taciau paciam vakare reikejo labai greit isjungt ps3 tai istraukiau veikianti is razetes (zinau kad blogai dariau, tesiog negalejau nieko kito padaryt) Ziauriai krimtausi del to.

Siandien vel isijungiau mc la pazaidziau kokia 1-2 h ir isjungiau veikianti per mygtuka. tada ijungiau pazaidziau gal 30 min ir jis uzfreezino. Tada bandziau eit i recovery menu, bet pamirsau kaip tai daryt, taigi palaikiau ilgokai ta ijungimo mygtuka ir jis kokius 2 kartus isijune ir issijunge. pamaniau tiek jau to. Dabar vakare vel isijungiau mcla. Pirmai telikas vapse nieko nerode. Tada daejo kad reik biski ilgiau palaikyt mygtuka kad resetinciau rezoliucija i 540p. nu tada pakeiciau i 1080p ir isijungiau mcla. Pazaidziau kokia 1 h ir nuejau i online. Ten uzfreezino. Isijungiau per nauja. pazaidziau 15 min ir patekau i mentu gaudynes. Ten vel uzfreezino. tada galvoju tiek to.

Nebandziau nieko su kitais zaidais nes forumuose skaiciau kad gali susigadint ps3. Dar skaiciau kad cia todel kad ps3 rodo 1080p o mcla yra 720 p ir tipo settinguose reikia nuimt viska su 1080p. Pats diskas pas mane buikios bukles, nesubraizytas.

Ka man dabar daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tik nepradėkite peštis dabar, čia žodinis įspėjimas jums

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks tau skirtumas?

Tas pats kaip ir:

-Koks tavo PS3?

-Koks tau skirtumas?

Gal tau zmogus norejo padet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nedaryk. Midnight Club: LA megsta freezint, tiesiog toks zaidimas. Ypac einant i multiplayer. Ps3 neturetu nieko buti, mano ps3 pirktas pries ~1.5m, katik isejes 320gb modelis buvo ir turejau ta MC:LA ir jis man freezindavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas pats kaip ir:

-Koks tavo PS3?

-Koks tau skirtumas?

Gal tau zmogus norejo padet.

Sorry chebra, nieko nenorejau pradet tesiog ne jo reikalas ir viskas. Siandien palosiau just cause 2 dvi h ir nieko nenutiko. Pas mane slimas. 160 gb. Man ziauriai patinka tas mcla, bet ar pats ps3 gadinasi nuo tokiu isjungimu? Nes jei taip tai reikes parduot :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sorry chebra, nieko nenorejau pradet tesiog ne jo reikalas ir viskas. Siandien palosiau just cause 2 dvi h ir nieko nenutiko. Pas mane slimas. 160 gb. Man ziauriai patinka tas mcla, bet ar pats ps3 gadinasi nuo tokiu isjungimu? Nes jei taip tai reikes parduot :/

kad vienas geimas uzlagino konsole,tai sugalvojai parduot,mano daugybe kartu buvo uzsifreezines :working:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad vienas geimas uzlagino konsole,tai sugalvojai parduot,mano daugybe kartu buvo uzsifreezines :working:

zaida parduot, ne konsole :herp:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet ar pats ps3 gadinasi nuo tokiu isjungimu?

Ne, bet ps3 hardas gadinasi (lygiai taip pat kaip ir uzluztant kompui - minimaliai), o ps3 harda pakeist lengva ir nera brangu. Nieko neturetu but, tik is rozetes netraukinek, kad nesusi'corrupt'intu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip man toj pacioj vietoj uzfreezindavo mad riders, padariau update, ir dingo freezas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pvz losiu PAYDAY .. Freeze'ina , taciau kai zaidziu Battlefield 3 , niekada nefreezina. Cia nuo zaidimu priklauso, tik nuo ju. Na aisku buna, kad ir pats PS3 uzfreezina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ijunk konsole, laikydamas ijungimo knopke ant konsoles laikyk kol issijungs, tada vel ijunk, su knopke ant konsoles ir ta knopke laikyk kol isgirsi 2 staigius pyptelejimus tada gali atleist, paprasys prijungt pulteli per usb laida, kai tai padarysi atsidarys meniu, padaryk restore file system ir rebuild data base...

P.S. restore file system nieko neistrina, rebuild data base istrina zinutes ir jei turi dainu play lista, nesijaudink seivai ar kiti ziadimu duomenys nepradinks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.