Vagydarnuor

Reikia informacinio patarimo!

Rekomenduojami pranešimai

50-50, gausi arba ne. Gali gaut po pirmos valandos, gali gaut po pirmo menesio, gali nieko negaut po metu.

Tikimybe yra gaut bana nu bet tikrai nemanau, kad 50-50, pazystu gal 6 zmones kur xbox turi ir ne vienas dar negavo bano, arba nebent visi i ta laimingaji 50% pateko

Ir taip jei gauni bana su ta konsole i xbox live jau nebenuaisi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikimybe yra gaut bana nu bet tikrai nemanau, kad 50-50, pazystu gal 6 zmones kur xbox turi ir ne vienas dar negavo bano, arba nebent visi i ta laimingaji 50% pateko

Na cia padejot apsisprest :D Tik dabar knieti pazaisti ir atrodo laukti iki super slimo 6 sav..ahhhh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskutinius du metus banu kaip ir nebera. bet neaisku kada vel gali prasideti :) Taip kad 50 / 50 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mano viena pazistama 3 kartus per pusantru metu banino. Tiesiog niekad nezinai kaip ten kas:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na cia padejot apsisprest :D Tik dabar knieti pazaisti ir atrodo laukti iki super slimo 6 sav..ahhhh

Lietuvoje manau pasirodyss po 4-6 sav, o uzsienyje kaip kolega sake sia savaite :)

O mano viena pazistama 3 kartus per pusantru metu banino. Tiesiog niekad nezinai kaip ten kas:D

Turbut 2009 ir anksciau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuvoje manau pasirodyss po 4-6 sav, o uzsienyje kaip kolega sake sia savaite :)

Jei pirksiu is ebay.co.uk tai man atsius su anglisku jungikliu,taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip. Mano slim'as irgi yra su anglisku jungikliu. Susiradau sena virduli, pasiemiau laida ir persijungiau savo ps3, veikia puikiai jau virs metu, nes itampa ta pati ir t.t.:)

Tik nzn kokia jungtis naujam slim'e bus.

Abieju jo X'u modeliai buvo <2009, bet viskas vyko kazkur 2010-2011, bet senesne cfw pas ji buvo kiek pamenu. Tiesiog nepasiseke jam pagal ideja :ninja: Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokius naujus daiktus geriau pirkite lietuvoje. Nors ir brangiau, bet bent jau garantija bus. O tai paskui daug bedu buna su aptarnavimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko baisaus turejau psp is anglijos, nusipirkau adaptoriu kistuku uk-euro uz 3 lt senukuose ir viskas puikiai veike

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.