Rekomenduojami pranešimai

ir jei ka tai pc low atrodo geriau nei old gen . tikrai ps3 man blogiau atrode uz sita low

ps3 vs. ps4 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zmones klausimas kas losia si geri,kaip i kompanjonus pasiimti ta rage bull,toki dideli,nes kai tik kur keliauju,man duoda standartinius trys karius,varic,solo,ir casandra,jie per silpni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grafika man nesvarbiausias dalykas. Svarbu kad gameplay geras butu. Gal zaidimas ir geras jei tai tavo trecia ar ketvirta RPG, o jei 105 ir viskas ka ten matai yra buve kazkokiam kitam zaidime ar net blogiau uz tai. Tada ta dziaugsma palieki kitiems ir tiek. Kolkas is teigiamu dalyku tik tiek kad sunkus daugiau nieko. Ar yra ten kokia social sistema? Klanai gildijos, ar isvis draugai reikalingi tam zaidime? Geriau rasykit kas nepatiko, is kritikos visad geriau nuomone susidaryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesvarbu kelintas tai rpg sais metais ir per paskutinius 3 metus , shh lieka shh o geras buna geras. sudomina arba ne . kai buna idomus tada i grafika demesio daug ir nekreipiama dazniausia, o kai nesudomina zaidimas tada kalbam apie grafikas  :troll: . man tai pasirode eilinis rpg , kuriu nelosiu beveik jau , bet vis laukiu kazko kas sudomins.

zaidimas dviracio neisradineja,  neradau jame nieko nematyto, ar kazko dar suudominancio. tiesiog yra kitu nauju zaidimu kurie pasiulo kazko naujo siais laikais yra is ko rinktis. ir tai net ne open worldas. na kurejai sake kad tai multi region tipo. bet as kol kas radau kad begti reikia vienu takeliu iki tasko B. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grafika man nesvarbiausias dalykas. Svarbu kad gameplay geras butu. Gal zaidimas ir geras jei tai tavo trecia ar ketvirta RPG, o jei 105 ir viskas ka ten matai yra buve kazkokiam kitam zaidime ar net blogiau uz tai. Tada ta dziaugsma palieki kitiems ir tiek. Kolkas is teigiamu dalyku tik tiek kad sunkus daugiau nieko. Ar yra ten kokia social sistema? Klanai gildijos, ar isvis draugai reikalingi tam zaidime? Geriau rasykit kas nepatiko, is kritikos visad geriau nuomone susidaryti.

ten gali su savim kompanjonus tampyt,juos rengt,ginklus jiems duoti,kelti status,ju level kelesi su tavo,nors db as 9lv o jie visi 8,nepatiko gal tik tas kad siek tiek glitchina vietom,ta prasme ismete i meniu karta,karta misijos neuzskaite kad padariau,nors padariau,veliau teko restartuoti nes uzstriges buvo tarp akmenu,nu zodziu tokie minusai man,grynai zaidimo esme man minusu nelb ir yra,grazus,didelis pasaulis,craftinimo galimybes placios

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ką, įspūdžiai po 30 valandų, bet niekur per daug neskubant.

Pliusai:

Gerai sukurta atmosfera, aplinkos, kompanijonų pašnekesiai, įtikinami personažai, craftingas, platus pasaulis, įtikinama inkvizicijos įtakos mechanika. 

Minusų kol kas nedaug, bet gana dideli:

Klišinė istorija ir mažos personažo vystymo galimybės (gali rinktis tik skills'us, o attributai automatiškai darosi).

Neįdomūs spell'ai. Tik dabar atrakinau papildomas specializacijas - tai dar žiūrėsiu gal kas pasikeis, nes palyginus su DA:O burtais - tai šitam niekingi.

Tikėjausi, kad bus sunkesnis. Kol kas pavyko rasti tokią kompanijonų kombinaciją, kuri šluoja viską nuo kelio ant "hard". Gal vėliau bus sunkiau.

Bet šiaip kabliuoja. Vien tai, kad pražaidžiau tiek valandų prie jo ir mane patį nustebino. Ir istorijos bukumas netgi netrukdo, kiti dalykai gerai padaryti, kurie prikausto prie žaidimo.

Redagavo kuoduotasis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pliusai:

Gerai sukurta atmosfera, aplinkos, kompanijonų pašnekesiai, įtikinami personažai, craftingas, platus pasaulis, įtikinama inkvizicijos įtakos mechanika.

Klišinė istorija ir mažos personažo vystymo galimybės (gali rinktis tik skills'us, o attributai automatiškai darosi).

Neįdomūs spell'ai. Tik dabar atrakinau papildomas specializacijas - tai dar žiūrėsiu gal kas pasikeis, nes palyginus su DA:O burtais - tai šitam niekingi.

Tikėjausi, kad bus sunkesnis. Kol kas pavyko rasti tokią kompanijonų kombinaciją, kuri šluoja viską nuo kelio ant "hard". Gal vėliau bus sunkiau.

Bet šiaip kabliuoja. Vien tai, kad pražaidžiau tiek valandų prie jo ir mane patį nustebino. Ir istorijos bukumas netgi netrukdo, kiti dalykai gerai padaryti, kurie prikausto prie žaidimo.

As tai kiek ziurejau ji, turbut bus pirmas zaidimas kur uz archeri zaisiu, ar kaip ten ta klase vadinasi cia, nes gameplay idomiausiai atrodo. Kas del paciu statsu kelimo tai bioware jau labai senai ju nebenaudoja, tik skillus, kas kiek supaprastina personazo tobulinima. Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dragon Age nu man neviena dalis neužkabino, tai manau ir šita pirkti neapsimoka dėl pabandymo dar nepatiks tai litus būsiu įšmetis.... Manau reikia pasitaupyti ant raganiaus 3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dragon Age nu man neviena dalis neužkabino, tai manau ir šita pirkti neapsimoka dėl pabandymo dar nepatiks tai litus būsiu įšmetis.... Manau reikia pasitaupyti ant raganiaus 3.

1 ir 2 dalys man irgi nepatiko, bet DA:Inquisition tai epic.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1 ir 2 dalys man irgi nepatiko, bet DA:Inquisition tai epic.

Gaila, kad nėra galimybės pabandyti, o video žiūrėti vistek ne tas pats...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pliusai:

gal zinai kaip runas i ginklus deti,turiu tu runu,bet negaliu deti niekur,noriu pasidaryti karda deganti kaip ant coverio=))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal zinai kaip runas i ginklus deti,turiu tu runu,bet negaliu deti niekur,noriu pasidaryti karda deganti kaip ant coverio=))

velnias žino, aš runų niekur nerandu:)

šiaip kur modify weapon visada paskutinis slot'as būna paliktas runai - tai pagal viską turėtų ten būti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

velnias žino, aš runų niekur nerandu:)

šiaip kur modify weapon visada paskutinis slot'as būna paliktas runai - tai pagal viską turėtų ten būti.

joa bet neeina idet,turiu dvi runas,bet issiaiskinsiu,jau po mazu aiskeja viskas,slow slow,bet aiskeja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joa bet neeina idet,turiu dvi runas,bet issiaiskinsiu,jau po mazu aiskeja viskas,slow slow,bet aiskeja

Pats dar šito nežaidęs, bet per kažkurį pristatomąjį video rodė, kad kažkokiuose skyhold požemiuose gali gaminti tepalus, gėrimus ir man atrodo susidėti visas runas. Bet nesu dėl jų tikras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats dar šito nežaidęs, bet per kažkurį pristatomąjį video rodė, kad kažkokiuose skyhold požemiuose gali gaminti tepalus, gėrimus ir man atrodo susidėti visas runas. Bet nesu dėl jų tikras.

tikriausiai dar iki skyhold nedaejau,as labai daug side pildau misiju,nes priesai kai kurie buna labai stiprus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.