assassin69

XBOX360 zaidimu ripinimas

Rekomenduojami pranešimai

as cia pasiskaitynajau forume apie ripinima Xbox360 zaidimu, bet nieko gero neradau tik keli pasisakymai ir tie nieko gero nepasako ;) gal kas galit aiskiai aprasyti ta ripinima ir su kokiu softu geriausiai tai daryti? nes vieni asko su CLONE CD kiti IMGBURN ir pan. nes kiek esu irasinejas tai buna du failai, vienas *.iso galune, o kitas *.dvd nete nieko doro neradau kaip tai padaryti. padekitie labai prasau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as cia pasiskaitynajau forume apie ripinima Xbox360 zaidimu, bet nieko gero neradau tik keli pasisakymai ir tie nieko gero nepasako ;) gal kas galit aiskiai aprasyti ta ripinima ir su kokiu softu geriausiai tai daryti? nes vieni asko su CLONE CD kiti IMGBURN ir pan. nes kiek esu irasinejas tai buna du failai, vienas *.iso galune, o kitas *.dvd nete nieko doro neradau kaip tai padaryti. padekitie labai prasau

Į kompaktą žaidimą nori įsirašyti ar kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei nori orgus x360 games nuripint tai tau reik sitos prokses Xbox_Backup_Creator_v2.5.0.230.zip poto tau reik zaidima uzpacint Stealth, nes kitaip neveiks, tai padarysi su sita Stealth360Uploader115.rar bet tau pacio Stealth reik (turi atitikti zaidimo pavadinimas ir regionas'BUTINAI') jy rasi ce http://360patches.com/forums/index.php?board=18.0 , tai tiek :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

VA SUDEJAU VISKO KO TAU REIK !!!!!!!!!!!!!! ATU ZABALAS???? PEREITA MANO POSTA PASKAYTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man nereikia aiskinti kaip originalius cd kopinti, man tereikia zinoti kaip irasyti zaidima i diska nukopinti kad ta image`as normalus butu. nes as su ultra iso kopinau ir g***** gavosi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man nereikia aiskinti kaip originalius cd kopinti, man tereikia zinoti kaip irasyti zaidima i diska nukopinti kad ta image`as normalus butu. nes as su ultra iso kopinau ir g***** gavosi

juk jau rase tau kaip daryt image,tam reikia xbox backup creator,juk viskas parasyta tiesiog jei tavo zaidimas jau yra keptas ir supachintas,reiskia tau nereiks nieko daryt tik pasidaryt backupa ir issikept

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimus ripinti yra viena, zaidimus rasytis is backup (parsisiustu ir pn) yra visai kas kita.

apie ripinima forume tikrai yra mazai infos, o apie backup rasyma i DL diskus jau net ir perdaug..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai as irasineti jau nuripintus moku :D cia lengva, bet kad niekas negali normaliai paaiskinti kaip juos kopinti?? o tie parasimai su link`ais ir softu nieko neduoda. as turiu ir ta xbc ir imgburn ir g***** gaunasi su ripinimu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu pasakyk kokius tu nori ripint!! originalus ar piratus???

Redagavo xFiniti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.