boy pk

40gb 2.5 HDD už dyką!

Rekomenduojami pranešimai

Iškarto perspėju, kad šis post'as gali sukurstyti žmones vykdyti nusikalstamą veiklą ir aš už tai neatsakau.

Taigi, vakar su draugu Kauno Akropolyje užsukome į EkektroMarkt. Iškart kaip didelis PS3 asas ėmiau ieškoti savo kosolės parduotuvėje. Buvau šiek tiek pasimetęs, nes iškarto neradau(nepastebėjau platformos parduotuvės viduryje su trimis plazminiais TV, kur buvo pajungti PS3, XO6 ir PS2 ;) ). Šalia stovėjo krūva 40Gb modelio PS3 dėžių, o ant viršaus padėtas nuo pirštų atspaudų kraupiai atrodantis PS3 :D . Apžiūrėjau tą vargšelį ir akys užkliuvo už HDD dangtelio... Hmm... Pagalvojau, ar pardavėjai labai buki ar ne. Atitraukiau dangtelį ir pasirodo, kad jie tikrai nežino savo konsolių ;) . Turint nedidelį atsuktuvą(tikrai nedidelį) galima lengvai atsukti marą varžtelį laikantį HDD truktelti į šoną ir neštis :D Praskaidrino man nuotaiką šitas atradimas. Bet pats tokiais dalykais neužsiminėju :D;) . Tik paskutinis "bomžas" galėtų taip eltis... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kas cia zino... pats jauciu nusisukai ta harda ir teisinies kad tipo nedarytum pats :D Jei ten ta vieta,kur PS3 stovi nera labai lankoma Elektromarkto konsultantu,tai kodel gi ne ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesamone. Lygiai taip pat galima sakyti "atejus i maxima, jums net nereikia mazycio atsuktuvo, kad padarius maza (tikrai maza) skylute pieno pakelyje galetumet visa piena isgerti. Turbut maximos darbuotojai nelabai zino ka daro, jei nesaugo!"

Garbanotos mintys pas tave kazkokios :D Galejai ir nestartuoti sios temos apie vagystes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iškarto perspėju, kad šis post'as gali sukurstyti žmones vykdyti nusikalstamą veiklą ir aš už tai neatsakau.

Taigi, vakar su draugu Kauno Akropolyje užsukome į EkektroMarkt. Iškart kaip didelis PS3 asas ėmiau ieškoti savo kosolės parduotuvėje. Buvau šiek tiek pasimetęs, nes iškarto neradau(nepastebėjau platformos parduotuvės viduryje su trimis plazminiais TV, kur buvo pajungti PS3, XO6 ir PS2 :D ). Šalia stovėjo krūva 40Gb modelio PS3 dėžių, o ant viršaus padėtas nuo pirštų atspaudų kraupiai atrodantis PS3 :D . Apžiūrėjau tą vargšelį ir akys užkliuvo už HDD dangtelio... Hmm... Pagalvojau, ar pardavėjai labai buki ar ne. Atitraukiau dangtelį ir pasirodo, kad jie tikrai nežino savo konsolių :D . Turint nedidelį atsuktuvą(tikrai nedidelį) galima lengvai atsukti marą varžtelį laikantį HDD truktelti į šoną ir neštis :) Praskaidrino man nuotaiką šitas atradimas. Bet pats tokiais dalykais neužsiminėju :D :D . Tik paskutinis "bomžas" galėtų taip eltis... :dwn:

yra toks geras dalykas, kaip stebejimo kameros su daugiakanaliu vaizdo irasymu. Po to dar iraso sulaikymo momenta. Po to israso premija ir per televizoriu parodo kokioje nors laidoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tikrai...jeigu toki apciupineta ps3 matysite, tai butinai ten vietoje isbandykite, nes nu butu nelabai faina nusipirkti toki brangu daikta ir namuose tada tik verkti, kei neveikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taj niekas tau neparduos tokio ps3 apciupineto kad paskui galetum verkt kampe kajp emo ir valyt anspaudus ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip del apciupineto PS3, tai ten juk laptopai ir dar visokios įrandos yra "pabandymui", man įdomu, kur ją paskui deda? :angry: Kazkaip nemanau kad ismeta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip del apciupineto PS3, tai ten juk laptopai ir dar visokios įrandos yra "pabandymui", man įdomu, kur ją paskui deda? :angry: Kazkaip nemanau kad ismeta...

Jei tai yra normali vakaru salis, tai yra tokia savoka, kaip "vitrininis daiktas". Pvz.: monitorius stovi ir 2 men rodo reklama. Po dvieju men jis isimamas is vitrinos ir OFICIALIAI kaip naujas, bet demonstruotas daiktas yra parduodamas uz puse ar trecdali kainos. Tas pats buna ir su parodose demonstruotas irenginiais. Taip galima gauti pigiai pakankamai galinga daukta - pvz - du-tris men vitrinoj stovejusi nuliova kruciausia laptopa. Jei kas nors su tuo demonstraciniu daiktu buna "ne taip" - ibreztas korpusas - kaina dar labiau krinta. Paprastai tokio irenginio demonstravimas kad ir Akropolio vitrinoj yra zymiai pigiau, nei vienkartine reklama per treciarusi TV kanala. O efektyvumas - zenkliai didesnis

Na o po to kelias buna toks - netiketai e-bay ar kokioj triperinej interneto parduotuvej parduodamas kaip "NAUJAS DAIKTAS".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.