sokoladas

3.80m33

Rekomenduojami pranešimai

jau atsibodo laukt sake 24 iseis

wow. :)

Zmogeli, pats Dark_AleX to niekada nesake, visa tai tik mitas...

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nauja cfw jau atsibodo tie patys skaiciai 3.71 :)

va, cia tai poziuris, skaiciukai atsibodo, griebiam kas papuola ir upgreidinam, upgreidinam... :) a kox tolkas? buvau ta 3.71 isimetes, paziurejau, ner temu normaliu ir t.t. ir gryzau prie 3.52-4. ir sedesiu ant jos, kol pamatysiu ka nors tikrai vertingo naujoje cfw. Arba kol grajai pareikalaus aukstesnes versijos.

P.S. cia tik mano tokia pozicija :) kam patinka lai kaitalioja cfw, pandorinasi ir t.t. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau 3 kartus su pandora ant slimo persirasiau cfw :) ir daugiau nesusimausiu tikuosi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va, cia tai poziuris, skaiciukai atsibodo, griebiam kas papuola ir upgreidinam, upgreidinam... :o a kox tolkas? buvau ta 3.71 isimetes, paziurejau, ner temu normaliu ir t.t. ir gryzau prie 3.52-4. ir sedesiu ant jos, kol pamatysiu ka nors tikrai vertingo naujoje cfw. Arba kol grajai pareikalaus aukstesnes versijos.

P.S. cia tik mano tokia pozicija :o kam patinka lai kaitalioja cfw, pandorinasi ir t.t. :o

Tai kodėl grįžai į senesnę? Iš principo ar kaip? Lagai ar kas? Turi naujausią ir sėdėk, juk kaskart ištaiso kokius bugus ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.