Džekeris

X360 pultelis ir AA baterijos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, kame bėdis gali būti, jei įdedi AA baterijas ir kai paspaudus X pultelyje rodo, jog trys dar padalos, po dviejų dienų baterija išsikrauna, nors vėl įjungus pultelį rodo, jog baterija dar turi tris padalas, ar čia baterijų kaltė? Kokias baterijas geriausia pirkti kurios daugiausia tarnauja/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriausiai tarnauja Duracelis arba geros pakraunamos Powerbase pvz.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau čia tik baterijų kaltė patariu nusipirkti puikias - pakraunamas baterijas, maniškės į dieną geiminant apie 5 valandas laiko: 1 arba 1 su puse savaitės :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip ir pagalvojau, jog baterijos, na kai x'a įsigijau buvo pridėta Duracelis tai laikė pora savaičių, po to Tunex pirkau ir laikė pora savaičių , tuomet neradęs tų įsigijau Philips, na ir nieko nelakė pora dienų ir vsio, dėkui pirksiuos duraceli, kadangi kas dvi dienos pirkti praktiškai neapsimokai kai duraceli įsigysiu pora savaičių laikys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausiai tarnauja Duracell arba Energizer baterijos,bet siulyciau isigyti gerus akumuliatorius,o tai butu vat tokie,originalus made in JAPAN,be savaiminio isiskrovimo,zodziu beveik idealiausias variantas koks tik gali buti...

http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=156647

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi už akumuliatorius. Bet nebūtina brangūs(suprantama ne tuos iš ebay, kur po 1 svarą už "3000" mah talpos). Nueini į maxima, nusiperki Tunex akumuliatorius su pakrovėjų už ~30LT ir žaidi laimingas. Pats tokį variantą naudoju, baterijos ne mažiau 20h gameplay atlaiko.

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi už akumuliatorius. Bet nebūtina brangūs(suprantama ne tuos iš ebay, kur po 1 svarą už "3000" mah talpos). Nueini į maxima, nusiperki Tunex akumuliatorius su pakrovėjų už ~30LT ir žaidi laimingas. Pats tokį variantą naudoju, baterijos ne mažiau 20h gameplay atlaiko.

patariu irgi durace arba energizer :) arba normalios pakraunamos virs 2000mah talpos,pats turiu 2400mah "G energy" pakraunamas,virs 15valandu zaidimu atlaiko, o philips vienkartines kai pirkau fotikui,net per silpnos buvo,neisijunge fotikas :second: xboxui idejus maziau nei 10valandu atlaike

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pakraunamos papigiam kad ir kitaiciskos laiko padoriai. tiesiog turet 4 reikia ir pakroveja . ir keist kai issikrauna, koks skirtumas ka rodo matuoklis, jeigu ji issikrove tai issikrove.thats all. dedi kitas . anas statai kraut. skirtumas tarp ju bus tame kiek valandu laikys tos pakrautos. is esmes skirtumo didelio tame nera kai turi jas 4 .pakeiti ir losi toliau. ar po 3 dienu .ar po savaites jei maziau losi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekuriant naujos temos norejau paklaust, is kur pirkt tuos gerus xbox akumuliatorius (play&charge ) nes parduotuveje 1vnt kainuoja virs 70lt , gal zinot kur pigau galima gauti ?

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekuriant naujos temos norejau paklaust, is kur pirkt tuos gerus xbox akumuliatorius (play&charge ) nes parduotuveje 1vnt kainuoja virs 70lt , gal zinot kur pigau galima gauti ?

http://www.fortakas.lt/Priedai/Playfect/Playfect_Power_Bundle_for_Xbox/45805/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_591&ID=380703

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patariu irgi durace arba energizer :) arba normalios pakraunamos virs 2000mah talpos,pats turiu 2400mah "G energy" pakraunamas,virs 15valandu zaidimu atlaiko, o philips vienkartines kai pirkau fotikui,net per silpnos buvo,neisijunge fotikas :second: xboxui idejus maziau nei 10valandu atlaike

aš tai tokias 4vnt GP firmos turiu :

Nuotrauka

Kraunu kartą į 2-3 savaites,lošiu 2-3h beveik kiekvieną dieną.Kartais daugiau.Tikrai geros baterijos,ir turiu jas jau porą metų,jeigu rasi kur tokias patariu pirkti

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Kraunu kartą į 2-3 savaites,lošiu 2-3h beveik kiekvieną dieną.Kartais daugiau.Tikrai geros baterijos,ir turiu jas jau porą metų,jeigu rasi kur tokias patariu pirkti

As irgi tokias turejau ir ju originalu pakroveja tikrai geros buvo, bet kazkur pasimete

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai jau uzkniso tos visos batarkes manau geriause play and charge kit...

O seip krc man net naujas batarkes idejus sukas ratas o pagal viska sukas ratas tik jei jau silpnos baterkas tai wtf ?? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Butent sito nominalo gamyba man regis jau yra nutraukta,taciau si firma dabar gamina galingesnes pvz. http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=67659 :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butent sito nominalo gamyba man regis jau yra nutraukta,taciau si firma dabar gamina galingesnes pvz. http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=67659 :thumbsup4:

Aš tokias turiu tai ypač kokįbiškos. atsimenu ieškojiau atskirai pakraunamų baderijų bet niekur neradau ir buvo šios su krovikliu, tai super tikrai nepasigailėjau. Ps pirkau iš maksimos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.