Moo

iPhone 5

Rekomenduojami pranešimai

Dabar viskas aisku :) kazin kaip bus su zaidimais kurie bus pritaikyti 4" ekranui? Kazkaip prisitaikys prie mazesnio ekrano ar su nukastais kampais bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man jis kažkaip keistai atrodo kai yra didesnis biški, iPhone 4s bent jau iš nuotrauku gražiau atrodė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

4s nieko naglo neparode, tai naiviai tikejausi, kad su situo kazka tikrai naujo parodys, bet ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

4s nieko naglo neparode, tai naiviai tikejausi, kad su situo kazka tikrai naujo parodys, bet ne.

O ko tu tikėjaisi? Holograginio vaizdo ar kaip? :D

O šiaip tai aš irgi nusivyliau nauju iPhone 5... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iPhone butent ir garseja(tiksliau patys melagingai giriasi) savo "inovacijomis", kadangi 4S buvo tas pats tik su papildomu appsu, tikejausi, kad galbut su 5 padarys tikrai ka nors wow, bet ne... Va nokia lumia tikrai pristate tai ko dar niekur nebuvo, wireless pakroveja, cia inovacija, o ne patempt ekrana ir kamera geresne imest.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau, nesu apple fanas, bet jeigu buciau tai jausciausi apgautas, naujas modelis, o prisdejo sparta ir visa kita kas susiej su darbu, greiciu ir panasiai, del dizaino jiem visiskai nusispjauti, padare plonesni ir lengvesni, nei silta nei salta man nuo naujo iphone :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

WiFi iPhone 5 dabar gali gaudyt iki 150Mbps, o LTE tai tas pats kas ir 4G, gali gaudyti iki 100Mbps.

Nevisiskai tiesa:)

4G siuncia iki 8mb/s (~60-70mb/s realus browsing speed), o LTE (arba 4G LTE) reiskia Long-Term-Evolution ir ima iki 100mb/s, nes is tikruju 4G 'iki 100mb/s' yra tiesiog protingas marketingas. LTE yra praktiskai visur naudojama Japonijoje jau apie pusmeti (nesiojami routeriai, kurie skleidzia wireless'a siuo metu labai reklamuojami), apie 3G ten po biski pamirstama, Lietuvoje Omnitelis pries kazkur pusmeti labai stipriai LTE praplete ir tiek pat kitos salys pradeda adaptuotis prie LTE, bet ne visos ir ne tiek placiai, pvz UK tik pries 2 dienas pristate 4G:)

Taigi tureti iPhone'a 5 UK kolkas nera labai verta, o Lietuvoje, kai pasirodys turint omnitelio kortele - del greiciau priciupt verta:)

Sorry, kad issipleciau, bet man aktuali tema:$

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai nesuprantu kodel jo tokia kaina. Moketi beveik tukstanciu brangiau negu uz Samsung Galaxy S3, HTC one X ar Xperia S (uz sita tai net daugiau nei tukstanciu), O nieko is jo ispudingo nera. b* taip iseina, kad 1000lt moku uz nupaisyta atkasta obuoly kitoj pusej. Man kazkaip ta apple produkcija su savo kosminem kainom ne prie sirdies.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Samsungai pigesni del to, kad taip ir teismas parode yra nenusipirke patentu, tai savaime suprantama ir kaina pigesne. Beto paziurek i tuos samsungus praktiskai plastmases gabaliukai paemus i ranka baisu, kad subyres. As broliui mazam atidaves sena 3g tai kur tik nebuves tas telefonas ir vis tiek veikia lyg niekur nieko. Uz kokybe visada reikia daugiau moket.

Sent from my iPhone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iPhone butent ir garseja(tiksliau patys melagingai giriasi) savo "inovacijomis", kadangi 4S buvo tas pats tik su papildomu appsu, tikejausi, kad galbut su 5 padarys tikrai ka nors wow, bet ne... Va nokia lumia tikrai pristate tai ko dar niekur nebuvo, wireless pakroveja, cia inovacija, o ne patempt ekrana ir kamera geresne imest.

Tu bent supranti kam jį patempė bet neplatino? Eik keynote pažiūrėt.

Nevisiskai tiesa:)

4G siuncia iki 8mb/s (~60-70mb/s realus browsing speed), o LTE (arba 4G LTE) reiskia Long-Term-Evolution ir ima iki 100mb/s, nes is tikruju 4G 'iki 100mb/s' yra tiesiog protingas marketingas. LTE yra praktiskai visur naudojama Japonijoje jau apie pusmeti (nesiojami routeriai, kurie skleidzia wireless'a siuo metu labai reklamuojami), apie 3G ten po biski pamirstama, Lietuvoje Omnitelis pries kazkur pusmeti labai stipriai LTE praplete ir tiek pat kitos salys pradeda adaptuotis prie LTE, bet ne visos ir ne tiek placiai, pvz UK tik pries 2 dienas pristate 4G:)

Taigi tureti iPhone'a 5 UK kolkas nera labai verta, o Lietuvoje, kai pasirodys turint omnitelio kortele - del greiciau priciupt verta:)

Sorry, kad issipleciau, bet man aktuali tema:$

Yeah, tik pvz. toki kaip ir padariau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Samsungai pigesni del to, kad taip ir teismas parode yra nenusipirke patentu, tai savaime suprantama ir kaina pigesne. Beto paziurek i tuos samsungus praktiskai plastmases gabaliukai paemus i ranka baisu, kad subyres. As broliui mazam atidaves sena 3g tai kur tik nebuves tas telefonas ir vis tiek veikia lyg niekur nieko. Uz kokybe visada reikia daugiau moket.

Sent from my iPhone

Man kaiptik atrodo kad samsungai labiau laiko,nes kiek draugai turi iphonų visi nuskelia ekranus,tai dar kasnors atsitinka ir t.t.

O šiaip dabar tas Samsung galaxy note 10 belekas,toks daikčiukas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sent from my iPhone

As gal pries metus metus kazkur turejau iphone 4, isejau pabegiot, pamirsau uzsisegt kisene ir telefonas iskrito ant cemento, tai ekranas saibom visas nuejo, tai tiek to kokybiskumo bent is mano patirties. O del patentu tai samsung nenunisipirke, o kaip HTC, Sony Erricson, LG, Nokia, o ir man kaip pirkejui yra poxuja tie patentai. Ne vienas gamintojas tokiu kainu neplesia kaip apple. O ir galios atzvilgiu nera tas iphone 5 ipatingas, kokybe irgi nepasikeis nes ta pacia ekrano apsauga jau nuo 3g naudoja. Tad vis dar nesuprantu kodel reik 1000 brangiau moket.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.