Moo

iPhone 5

Rekomenduojami pranešimai

Idomu, ar batareikia paliko ta pacia kaip 4S ar pakeite? Nes man 4S su mano naudojimu tik pusdieni telaikydavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet tai aš nesuprantu Tų žmonių kurie varo ant tų Apple telefonų, brangesnis ir t.t, HTC, Samsung, Sony pigesni, bet kas ką nori tas tą ir perką ir manau niekados nebus taip, kad vienas telefonas bus pats geriausias, nes visi žmonės turi skirtingą nuomonę apie visus daiktus, ir kas vienam atrodo visiškas š, kitam gal tai labai patinka. Jei žmogus nori, tai ir moka tą 1000lt ar daugiau nei kiti tlf kainuoja, bet jis gauna tai ko pats nori. Nei vienas telefonas nėra idealus, bet turi kažką kitokio nei kiti dėl to jį ir perką, nes tas kažkas žmones kaikuriuos ir patraukia

Redagavo DozY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai aš nesuprantu Tų žmonių kurie varo ant tų Apple telefonų, brangesnis ir t.t, HTC, Samsung, Sony pigesni, bet kas ką nori tas tą ir perką ir manau niekados nebus taip, kad vienas telefonas bus pats geriausias, nes visi žmonės turi skirtingą nuomonę apie visus daiktus, ir kas vienam atrodo visiškas š, kitam gal tai labai patinka. Jei žmogus nori, tai ir moka tą 1000lt ar daugiau nei kiti tlf kainuoja, bet jis gauna tai ko pats nori. Nei vienas telefonas nėra idealus, bet turi kažką kitokio nei kiti dėl to jį ir perką, nes tas kažkas žmones kaikuriuos ir patraukia

Man tai pavyzdžiui nėra jokio skirtumo,ar iphone ar htc,svarbu kad patogus būtų telefonas,nestrigtų ir vsio,o kad ženkliukas iphone ant telefono tai man jokio didingumo nedaro...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai pavyzdžiui nėra jokio skirtumo,ar iphone ar htc,svarbu kad patogus būtų telefonas,nestrigtų ir vsio,o kad ženkliukas iphone ant telefono tai man jokio didingumo nedaro...

Ne į temą

Prie ko čia dabar ženkliukas? Gal jiem telefonus dabar be ženkliuko leisti? Tik jį iPhone ir turi ar kaip suprast? Kiekvienas dar kartą kartoju turi savo skonį ir perką tai kas jam patinka...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kam tada reikalingi forumai? Nediskutuokim apie telefonus, kas ka nori tas ta perka, koks skirtumas, nediskutuokim apie konsoles, velgi kas ka nores ta pirks, ir tuo labiau kam kalbet apie zaidimus? Juk kas ka nores, tas ta zais. As visalaik maniau, kad forumo paskirtis butent ir yra diskusija kazkokia tema, o ne sitaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kam tada reikalingi forumai? Nediskutuokim apie telefonus, kas ka nori tas ta perka, koks skirtumas, nediskutuokim apie konsoles, velgi kas ka nores ta pirks, ir tuo labiau kam kalbet apie zaidimus? Juk kas ka nores, tas ta zais. As visalaik maniau, kad forumo paskirtis butent ir yra diskusija kazkokia tema, o ne sitaip.

Ne į temą

Taip, tam, kad diskutuoti, o ne varyti, kad ir Tų pačių Apple, kam mokėt tokius pinigus už jį, š jis ir pnš. Nes pagrinde tai ir matau, pvz. žmogus turi Samsung ir varys ant Apple, kad jis paskutinis š, kam mokėt tokius pinigus už šį daiktą jei Samsung geresnis. Diskutuot nieks nedraudžia, bet ir nereikia varyt ant tų daiktų kurie Tau nepatinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as neizvelgiau varymo, man cia panasiau buvo i diskusija, uz ka moki tuos papildomus 1000lt.

----------

Redagavo nestas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

UK Three duos 16gb penktuka uz £79+ £36 i menesi su neribotu netu bei ten beveik neribotom minutem ir sms.visai dar padori kaina menesine.

http://www.three.co.uk/Store/Phones/iPhone?intid=3mainhprbn579

Įdomu man, ar čia tik Pre-Order toks pasiųlymas dabar ar kaip?

Nes pamenu 4S toks planas buvo berods £41 į mėnesį ir £129 reikėjo damokėt kai tik išėjo...

Ir aš už savo iPhone 4 kai jau daugiau negu pusę metų buvo išėjęs mokėjau £99 Upfront ir £36 į mėnesį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu man, ar čia tik Pre-Order toks pasiųlymas dabar ar kaip?

Nes pamenu 4S toks planas buvo berods £41 į mėnesį ir £129 reikėjo damokėt kai tik išėjo...

Ir aš už savo iPhone 4 kai jau daugiau negu pusę metų buvo išėjęs mokėjau £99 Upfront ir £36 į mėnesį.

na visi jau turi ir t mobile siulo biski brangiau bet panasiai kainos. ten i menesi yra jei 41 tai iskart kokia 60 imoket. realios sumos bus. na uz maziausios talpos versija. orange isvis paselo i menesi po 150 ten lyg ..sunku suvokt protu biski :melvin: matyt taip reikia. o treciuke visalaik na pigus ir duoda neta padoriai, taciau aisku kad prirista viskas . ai t mobile lyg duoda viska unlimited..neta, sms ir skambucius..viskas unlimited :badass:

http://www.t-mobile.co.uk/shop/iphone/?WT.mc_id=OFF_TMUK_V_pre-order_iphone5&WT.tsrc=Vanity

na stai visi imanomi ir pigiausi planai kurie bus su pentkuku UK. padorus planai . yra ir free su £47 menesiniu.

http://www.phones4u.co.uk/shop/shop_contract_details.asp?ItemKey=636606&intcid=HP_Just_arrived_P1#offer_details

visai nedaug brangiau uz S3.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Three atrišimas jeigu su kontraktu sėdi yra tik £15, nėra taip blogai visai.

Man dar 59 dienos iki kontrakto galo... :genius:

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Penktadieni kolega dare didmenos uzsakyma, tai 3000 vnt nevelocku paeme po 3600lt. Pradzioje kainos ziaurokos, per po 2-3 men bus apie 2 - 2.3k lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Penktadieni kolega dare didmenos uzsakyma, tai 3000 vnt nevelocku paeme po 3600lt. Pradzioje kainos ziaurokos, per po 2-3 men bus apie 2 - 2.3k lt

nesupratau as cia kazko;DDD 3000 vienetu po 3600lt??? beveik 11 milijonu cia gaunasi:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.