narkata

Linux (Backtrack 5 R3)

Rekomenduojami pranešimai

Taigi turiu problema

Įsirašau VMware Workstation paskui Linux (Backtrack 5 R3)

Viskas veikia kuo puikiausiai , bet internetą ima iš windows 7 , kaip sakoma linux nemato Wi-fi

Nes pas mane laptopas reikalauja wi-fi driver

Win 7 turi driver o linux neturiu ,nes visiškai nieko nesusigaudau tose linux

Ar geriau nusipirkti USB wi-fi kur driver jokiu nereikia ir ar veiks man ant linux tas usb wi-fi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi turiu problema

Įsirašau VMware Workstation paskui Linux (Backtrack 5 R3)

Viskas veikia kuo puikiausiai , bet internetą ima iš windows 7 , kaip sakoma linux nemato Wi-fi

Nes pas mane laptopas reikalauja wi-fi driver

Win 7 turi driver o linux neturiu ,nes visiškai nieko nesusigaudau tose linux

Ar geriau nusipirkti USB wi-fi kur driver jokiu nereikia ir ar veiks man ant linux tas usb wi-fi ?

cia viskas bus del VMware. nes patys linux tai daugiau visko randa ir instalina nei win7. na jei butu jie tiesiog irasyti svieziai ir pvz dual boot su win 7. na siaip visi laptopai reikalauja savo draiveriu. ar ten turi omeni kad wifi isorinis ,ar koks per PCMCIA pajungtas. tada eini i linux forumus ir ieskai kaip paciam su komandom tai irasyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei aš per USB wi-fi adapteri pajunkčiau Linux matytu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasidaryk Live USB su Unetbootin, įsijunk ir pamatysi veikia ar ne. Taip geriau testuot linuxus, nei su VMware

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi turiu USB wi-fi , bandžiau per Unetbootin nieko neišėjo , radau driver to USB wi-fi ant Linux, bet vieno dalyko nemoku instaluoti gal kas gali paaiškinti kaip man taip padaryti, nes neturiu laiko grybauti po google

Skoloj neliksiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi turiu USB wi-fi , bandžiau per Unetbootin nieko neišėjo , radau driver to USB wi-fi ant Linux, bet vieno dalyko nemoku instaluoti gal kas gali paaiškinti kaip man taip padaryti, nes neturiu laiko grybauti po google

Skoloj neliksiu :)

na cia negalima pasakyt konkreciai kaip nes ziurint koki formata failo ten atsisiuntei,arba galima isvis su komanda irasyt.

o siaip kam tau tie linux jei tu net nenori zinot kaip instaliuot draiverius ar kazka kita su jais?. ten daug kas daroma manual.aisku paprastos programos tai automatizuotos,bet jei reikia daugiau patweakinimo tai jau darai viska komandom. netingek linux forumuose pasiskaityk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip aš tuos linux naudosiu nulaužčiau Wi-fi kaimyno kad Draugas galėtu naudotis tuo wi-fi ir viskas (nes kaimyno Wi-fi apsauga yra WEP)

Už tai ir prašau jūsų padėti su tom komandom kaip įrašyti

Parsisiunčiau driver ju pavidalas toks yra 2009_0302_RT2870_Linux_STA_v2.1.0.0.tar

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip aš tuos linux naudosiu nulaužčiau Wi-fi kaimyno kad Draugas galėtu naudotis tuo wi-fi ir viskas (nes kaimyno Wi-fi apsauga yra WEP)

Už tai ir prašau jūsų padėti su tom komandom kaip įrašyti

Parsisiunčiau driver ju pavidalas toks yra 2009_0302_RT2870_Linux_STA_v2.1.0.0.tar

Tai išsiekstraktuok ir bandyk įsirašyt...

Jei neduoda extraktuot,rašyk terminale:

apt-get install tar

arba unrar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

narkata kokio "desra", tu naudoji tokia kvaila linuxo distra. Jei nori gero hardware supporto, kerti opensuse, minta ar panasiai ir visi draiveriai vietoj :) O pats wmvare, paprastai wrappina windowsini wirelessa ir pats naudoja kaip eiline lan korta ir tiek. Nes taip jau viekia:

Host OS -> ivairus vraperiai -> Guest OS.

Nes ir video korta paziurek, kokia mato :)

Cia yra normalu. Tu is lempos negalesi pasijungti wireless, nes prima turi viskas praeiti po win7 o tik toliau i guest os ;)

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkata,pasidaryk live usb,ir įsirašyk Ubuntu,viskas ant ten turi veikti,paprasta distro ir lemgva naudotis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.