audirs4

counter strike source serveris

Rekomenduojami pranešimai

Turiu tokia problema kai sukuriu savo counter strike source serveri man neleidzia jugtis i kitus serveriu roro toki uzrasa connect failed after 4 retries. Kai servas isjugtas tada viskas gerai gal galit padeti buciau labai dekingas.

P.S.Serveris yra non-steam nes draugai neturi originalo.

P.S.S.As turiu rauteri gal delto nezinau tiksliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bent nustatymus gerai sutvarkei servo ? visus plugus sumetei kad pilnai servas startuotu be tusciu vietu ?

Bent tavo ip isorinis :?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ip isorinis admin pack sudejau gerai (turbut :whistling:) nu man servas uzsikrauna per css ji rodo

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ip isorinis admin pack sudejau gerai (turbut :whistling:) nu man servas uzsikrauna per css ji rodo

Kad tau i serva pasijungt leidzia tai dar nereiskia kad serveris ciki piki. Kaskur klaida reiskias ivelei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pernauja viska pernauja su srcds parsisiunciau nedejau admin pack tas pats gal cia rauteris kaltas nes kurkur skaiciau kad reikia port forwarding ten kazka padaryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pernauja viska pernauja su srcds parsisiunciau nedejau admin pack tas pats gal cia rauteris kaltas nes kurkur skaiciau kad reikia port forwarding ten kazka padaryti

Fort forvarding reik daryt jei vidinis ip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai kame problema ja man atsibodo gal kazkas su css negerai?

Retai buna paciam css beda.

Man labai idomu kalbi cia apie routeri apie forwardu atidarymus/uzdarymus o sakai jog tavo ip isorinis... Tai pasakyk viena iskur zinai kad tavo isorinis ? PVZ mano ir isorinis pagal viska bet tik iki routerio poto persidaro i vidini. Gal pas tave taspats... ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu gal nes per manoip.lt raso ip adresa ir raso isorinis kai dar neturejau rauterio tai kurdavau 1.6 servus ir ateidavo visi be problemu dabar kai turiu rauteri atsirado problemos.

Ir dar pastebejau kas serverio konsoleja rodo mode MP didicated yes o per zaidimo konsole mode MP didicated no

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Portus atsidaryti reikia ir viskas. Man taspats buvo...

Spausk Čia

Aš pats atsidarinėjau per šia programą. Manau viską suprasi, pasirenki koks routeris tada žaidimą ir atidarys tau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai pabandysiu

Nieko gero atsidariai portus vistiek tas potas bet tik i mano serva o i kitus leidzia

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai pabandysiu

Nieko gero atsidariai portus vistiek tas potas bet tik i mano serva o i kitus leidzia

Blogai darai kažką, pasikviesk mane į skype pabandysiu padėti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.