Magnitas

Blokuoti Skype update

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki Kolegos. :)

Yra tokia beda, manau kuria patyre jau ne vienas. Tik ne visiems ji gal beda.

Zodziu kalba eina apie tai, kad Skype savavaliskai, kaip koks valdininkas, pradejo daryti automatinius, priverstinius Update.

Mano versija buvo paskutine su skaiciumi 4. Dabar be mano atsiklausimo brukama yra 5. Per Advanced esu nusistates, kad neupdatinti i naujausia versija, bet atrodo Microsoftui tai ne motais.

Tad reikia man jusu isbandytu metodu, kaip gi sustabdyti priverstini Skype update i 5 versija? Ar tai imanoma? Nes man ta 5 versija... Laukiu jusu patarimu ir kas pries toki dalyka irgi kovoja. :npoker:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki Kolegos. :)

Yra tokia beda, manau kuria patyre jau ne vienas. Tik ne visiems ji gal beda.

Zodziu kalba eina apie tai, kad Skype savavaliskai, kaip koks valdininkas, pradejo daryti automatinius, priverstinius Update.

Mano versija buvo paskutine su skaiciumi 4. Dabar be mano atsiklausimo brukama yra 5. Per Advanced esu nusistates, kad neupdatinti i naujausia versija, bet atrodo Microsoftui tai ne motais.

Tad reikia man jusu isbandytu metodu, kaip gi sustabdyti priverstini Skype update i 5 versija? Ar tai imanoma? Nes man ta 5 versija... Laukiu jusu patarimu ir kas pries toki dalyka irgi kovoja. :npoker:

na del win update tai aisku.bet kad blokuot skype updeitus? ka ta nauja versija blogiau veikia,kandziojasi ar dar ka daro ? :npoker: su kiekviena versija vis geresnis skype ir tiek.

o va apie Win 8 skype app ankstyva tai .. :chan: . po jos skype 5 desktopui atrodo taip pazystamai ir toks geras. tai dziaugkis jei dar nematei win8 skype :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pilnai pritariu. Pas mane pati 5.10. bedu jokiu nera dar seip geriau negu su senaja nes ta man lagindavo su sita viskas ciki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na del win update tai aisku.bet kad blokuot skype updeitus? ka ta nauja versija blogiau veikia,kandziojasi ar dar ka daro ? :npoker: su kiekviena versija vis geresnis skype ir tiek.

o va apie Win 8 skype app ankstyva tai .. :chan: . po jos skype 5 desktopui atrodo taip pazystamai ir toks geras. tai dziaugkis jei dar nematei win8 skype :rofl:

Ne esme tame, kad Patinka ar Nepatinka. Grazi ar Negrazi. Cia kiekvieno skonis.

Beda tame, kad nera pasirinkimo laisves. As noriu tureti senaja nes man interface labiau patinka, patogiau naudoti ir dar desimtis priezasciu.

blogai tai, kad priverstinai instaliuoja, o as noreciau to atsikratyti ir ieskau tam budu.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam budu yra keli ten per reg. eit kai ka istrint , ten pakeicia ,sukuria. ir vistiek po kiek laiko skype padaro savo. na tai vienas is tu proskiu matyt kuri turi savo auto update. del ko prob visiskai nera siaip. kazkam ir win xp interfeisas gal labiau patinka..bet as tai uz naujas versijas visom keturiom. ir naujus win. win 8 cool :megusta: kortu zaidimu achievmentai :halone:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam budu yra keli ten per reg. eit kai ka istrint , ten pakeicia ,sukuria. ir vistiek po kiek laiko skype padaro savo. na tai vienas is tu proskiu matyt kuri turi savo auto update. del ko prob visiskai nera siaip. kazkam ir win xp interfeisas gal labiau patinka..bet as tai uz naujas versijas visom keturiom. ir naujus win. win 8 cool :megusta: kortu zaidimu achievmentai :halone:

Tai saunu, kad tu uz naujoves. :D Aisku, kad naujoves geras dalykas kai jis nesugadina pries tai buvusio produkto.

Bet vistiek yra pasirinkimu ar buti su win 7 ar griebti win 8. Gal aplamai su Linux sedeti, jeigu i win logotipa negalima ziureti. As kazkokiu madu nesivaikau. Nezinau. Man gerai ten kur yra patogu.

Bet beda vistiek ne tame. Kol kas su registru pabandziau pora variantu, bet vistiek atsinaujina ir ka tu nori daryk.. :npoker:

Beje, ne man vienam poreikiai yra likti su senaja versija. Daug nelaiminguju ir skype forume.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai saunu, kad tu uz naujoves. :D Aisku, kad naujoves geras dalykas kai jis nesugadina pries tai buvusio produkto.

Bet vistiek yra pasirinkimu ar buti su win 7 ar griebti win 8. Gal aplamai su Linux sedeti, jeigu i win logotipa negalima ziureti. As kazkokiu madu nesivaikau. Nezinau. Man gerai ten kur yra patogu.

Bet beda vistiek ne tame. Kol kas su registru pabandziau pora variantu, bet vistiek atsinaujina ir ka tu nori daryk.. :npoker:

Beje, ne man vienam poreikiai yra likti su senaja versija. Daug nelaiminguju ir skype forume.

Man tas pats, nekariauju as su juo ir ties 4 versija per firewall'a uzblockavau skype updater'i, kad neprieitu prie interneto ir tuo paciu, kad jis isvis ne start-up'intu. Ne del to, kad man 5 skype nepatinka, bet todel, kad pritingiu vis parsiust.:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Vis del to parasytas budas nesuveike. Invazija uztruko ilgeliau negu pries tai buvo, bet po ilgesnio laiko vistiek i naujiesne updatinosi.
Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrodo radau ir as veikianti buda kaip sustabdyti naujosios versijos "invazija" i kompiuteri.

Budas toks. Jeigu jau instaliuota nauja versija, istrinam ja ir instaliuojam senesne versija skaipo kuri mums patogi. Isjungiame skaipa (jeigu jis yra ijungtas po instaliavimo).

Einame: Start > Run. I ten irasome: %appdata% ir atsidarius langui susirandame Skype folderi. Is Skype pavadinimo pakeiciame: Skype_old tada bus du skaipo folderiai, Skype_old - Skype.

Ir pagaliau musu skaipas nebe atsinaujins. PAGALIAU!

Jeigu reikia chato istorijos ir viso kito, is skype_old folderio persikeliame savo prisijungimo folderi i Skype. :thumbsup4:

Ne į temą

Nesuprantu kodėl jums naujovės nepatinka? Man pavyzdžiui nauji dalykai labai patinka,pripranti ir ok viskas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir Tii, vienintelis budas, kuriuo ir as pasinaudojau, uzblokuoti Update per FireWall. Mano atveju, uzblokavau su Kaspersky.

Susirandam patikimas programas, per firewall nustatymus, susirandam Skype folderi ir jame esanti faila: Skype Updater pridedam prie uzblokuotu ar nepatikimu. Stai ir viskas.

Beje, dar klausimas, kodel nepatinka naujoves? Ne visiems jos turi patikti nes zmones prate prie pasirinkimu, ko Microsoftas dabar ir neleidzia su Skaipu. O tai tikru tikriausia velniava. Na, bet dabar bedu nera. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.