evaldogog89

Playstation plus

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, kad jau akcija metams laiko padare playstation pliusui 25% tai noriu suzinoti ar imanoma pvz kad kitas zmogus nupirktu per paypal ar kita sistema, nes as tiesiog neturiu galimybes.jeigu taip imanoma tai ieskau zmogaus kuris galetu tai padaryti,nes as neturiu galimybes ir nemoku su tais uzsienietiskais naudotis pervesciau lt is swedbank, 30 svaru dabar eina +uz pagalba siektiek;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Parasyk man y pm, savo skype, vakare galesiu padeti, bet mano swedbankas, man tiesei y kredtine pervedini, as tau du papildymus, viena uz 5svarus, kita uz 25 nuperku, susivedi per savo konsole ir perki :lol2: bet jei pavedima vakare padarysi tai tik kitos dienos begyje bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

reikalinga pagalba. Kadangi kreditinę kortelę pagamins tik iki 2013 sausio 7 d. bijau, kad nepasibaigtu akcija playstation pliusui pirkti.

Reikalinga 50 svaru papildymas. Pervesiu iš SEB į jūsų sąskaitą litais arba svarais pagal kursą.

skype sauliiuus

email unloocked@gmail.com

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.