dariusssssssss

Geriausias DS žaidimas

Rekomenduojami pranešimai

Sweiki, noreciau suzinoti koks jusu manimu yra geriausias DS zaidimas ir kodel taip manot. Nes yra daug geru zaidimu, bet kartais tiesiog nedrystam pirkt ar keltis i Emuletorius, nes nezinom tai geras zaidimas, ar gera grafika, ar geras garsas ir pan. manau wieni kitiems labiau padetjume jai pasidalintume sawo ziniomis. aciu :cheers::idea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

New Super Mario Bros.

Mario Kart DS

Rune Factory

Picros DS

Teteris DS

Call Of Duty 4

Meteroid Prime Hunters

Race&Drive

Blem,mažai tebandes aš,bet vieno gerausio NDS žaidimo negalima išskirti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

New Super Mario Bros.

Mario Kart DS

Rune Factory

Picros DS

Teteris DS

Call Of Duty 4

Meteroid Prime Hunters

Race&Drive

Blem,mažai tebandes aš,bet vieno gerausio NDS žaidimo negalima išskirti.

pats turiu orginalius mario kart, belekaip patiko.

Zaidziau Mereroid Prime Hunters lb patiko jo waldimas ir grafika gana ispudinga kaip ant DS.

Db uzsikabines losiu Ice Age 2: Meltdown lawinantis atminti ir orentacija.

Losiau NFS: most wanted istiesu lb nusiwyliau ;( kzk ispudingesnio tikejausi... toks waizdas kad lagintu... grafika man bent pasirode belekokia liewa...

Dar zaidziau Spiderman:ultimatium lb patiko grafika ir zaidimo ydomumas, zaidimas nera wienas is lengwuju, bet lb patogus waldymas tai lb nesureiksmina.

kol kas tiek apie mano zaistus zaidimus, pasistenksiu greiciau gaut X8 ir daugiau zaidimu aprasyt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tik tiek čia žaidėjų NDS ? :/ Nagi kas dar turit , papasakokit apie jūsų manymu geriausius žaidimus. Man lb įdomu , laukiu kortelės, tai per kelias savaites noriu atsisiųst pačius geriausius , geriausios grafikos žaidimus , taip kad jūsų pasidalinimas patirtimi labai padėtų :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tik tiek čia žaidėjų NDS ? :/ Nagi kas dar turit , papasakokit apie jūsų manymu geriausius žaidimus. Man lb įdomu , laukiu kortelės, tai per kelias savaites noriu atsisiųst pačius geriausius , geriausios grafikos žaidimus , taip kad jūsų pasidalinimas patirtimi labai padėtų :lol:

new super mario bros;

legend of zelda - hourglass;

castlevania - portrait of ruin bei dawn of sorrow (jei patikdavo symphony of the night ant PS1, sitie nenuvils irgi);

arkanoid;

mario & luigi - partners in time;

mahjong;

ninja gaiden;

na ir dar yra nemazai vertu demesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.