Patinas

GTX 670 problema

Rekomenduojami pranešimai

Nusipirkau sita modeli: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX670DC22GD5/#specifications

is pradziu be driveriu viskas buvo lyg ir gerai (1min ijungtas pc kazkur). Uztaciau kad irasytu driverius ir isejau. Kai grizau rr iskart ir kai isijunge prasidejo nesamones. Rezoliucija Full hd nusistate automatiskai ir tik parodziu windows "welcome" pradejo monitoriaus vaizdas "mirkcioti" t.y. tai rodo normaliai (ir kartais atsiranda nelabai gera reiskainciom linijos), tai juodas ekranas. Ir taip mirkcioja kas kokia1-2sec. Zodziu jeigu nesupratot ka cia parasiau tai idesiu video, nes net neisivaizduoju kas cia gali buti. Bandziau paguldyti ant sono, spausti, laikyti statmetai ta plokste, laidus net 3 i monitoriu kisau. Maniau kad gal cia koks virusas (Sedejau be antivirusines koki 1men.) tai perrasiau windowsus bet nieko. Tik va dar ka pastebejau, kad ant safe mode viskas veikia normaliai, o be driveriu tik kas kokia 1min atsijungia. Pas mane tokia gelezis - Antec TruePower 750w TP-750, Intel Core 2 Duo E7300 @2,66GHz, http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3960#sp tokia motka. Gali buti cia del maitinimo? O gal tiesiog kaip nors labai stipriai reikia sugruzti ta plokste? Tikiuosi kas nors padesite nes jau mane nervina nieko daugiau nesugalvoju. Bandziau googlinti, bet angliskai nieko neradau + nezinau kaip rasyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal naujus draiverisu rasei ant senu.

jei kokius beta draiverius irase,tai pamegink viena versija senesnius bet ne beta kad butu.

reikia pilnai istrint senus kai rasai naujus.

su nauju windows instalu taip iskarto jau buna nieko nerasant isvis ?

videske uzkaista. blogai. gal brokas.blogai. neuztenka ausinimo.

PSU nesilpnas lyg.

koks monikas. su kokiu laidu jungi .

jei nauja pirkai gpu. paskambink i garantini pasakyk kas daros.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas, as turiu monitoriu sita: http://www.kilobaitas.lt/Monitoriai/LG/LG_215_LED/169/VGA/DVI/BLAC/LGE2242T-BN/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_436&ID=429777

ankciau ant Intel HD graphics jungiau su D-sub dabar su tuo Dvi-d.

Ant svieziu windows'u nieko nedarius buvo viskas ok. As istikro dar nebandziau irasineti tikrai geros versijos istrynus viska. Monikas pirktas vasaros pradzioje is skytech, vaizduske is ten pat vakar parvezta tik. Psu is Moo ir buvo galima sakyti nenaudojamas (pradejau naudoti liepos 15) dabar dar pabandysiu driver perrrasyti, o jeigu bus sudelis tai skambinsiu i skytech. Nezinau ar gali tai ka nors pakeisti, bet as is pradziu ja taip grubokai spaudziau i ta pci-e lizda ir gal tai sugadino, nors savo senuole GPU droziau kiek galejau ir ji veike. Ai dar nepaminejau kad ant kito pc pabandysiu pajungti gal veiks (ir kito moniko) . Jeigu ka nors naujo sugalvojai pasidalink tik ritoj skambinsiu po pietu vistiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal naujus draiverisu rasei ant senu.

jei kokius beta draiverius irase,tai pamegink viena versija senesnius bet ne beta kad butu.

reikia pilnai istrint senus kai rasai naujus.

su nauju windows instalu taip iskarto jau buna nieko nerasant isvis ?

videske uzkaista. blogai. gal brokas.blogai. neuztenka ausinimo.

PSU nesilpnas lyg.

koks monikas. su kokiu laidu jungi .

jei nauja pirkai gpu. paskambink i garantini pasakyk kas daros.

sveikas as rasydavau naujus ant senu ir man ismesdavo blue screen of death xD galetum paaiskint kaip pilnai istrint senus driverius? :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nueini i device manager susirandi hardware kurio drivers nori istrinti, double click ir ten spaudi Unistall driver?... Man rodos sitaip.

Pasijungiau pati seniausia driveri is nvidia ant mamos pc, viskas ore. Dabar reikes pabandyti dar pas mane pasijungti, o jeigu ne tai gal ten pas mane kalta motka kokia? p.s neiisijungia jau 10min. o tada tiek 100% nelaikydavo.

Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nueini i device manager susirandi hardware kurio drivers nori istrinti, double click ir ten spaudi Unistall driver?... Man rodos sitaip.

Pasijungiau pati seniausia driveri is nvidia ant mamos pc, viskas ore. Dabar reikes pabandyti dar pas mane pasijungti, o jeigu ne tai gal ten pas mane kalta motka kokia? p.s neiisijungia jau 10min. o tada tiek 100% nelaikydavo.

na jo sitaip. po to geriau restartint be draiverio ir po to instaliuot jau kitus. aisku neretai windousai tau neleidzia but be driver ir iraso savo koki ten standart driver :megusta: . bet nieko .

o siaip naudojant atskira gpu jei pries tai naudojai pacio cpu gpu .tai ja geriau atjungt reikia per bios.kad jis jau nesikreiptu i ja daugiau.

krc problemos biski isvis kam i tokia palyginus nenauja motina ir cpu dejai tokia gpu . siaip sakyciau tik pinigu svaistymas buvo ir tiek. efekto nebus niekaip su tokiu cpu koks galetu but kad ir su pigiausiu intel sandy bridge CPU.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atnaujinsiu as ta motka po menesio ir dar ikisiu i5-3570k ir jauciu reikes nauja korposa nusipirkti nes tas jau davede mane. Aisku gal ir kvailai darau kad atskirai perku. Dekui uz pagalba, tikiuosi susitvarkys jau 30min neissijunge varau prie savo pc.

EDIT: zodziu neveikia pas mane ant pc vistiek, ciuju bus blogai su motina kazkas. Pasikeisiu po kokiu dvieju savaiciu motka ir cpu + ram tai jeigu nesusitvarkys liks tiktai beda dezeje arba... PSU. Parasysiu tau scalmanai jeigu dar turesiu problemu.

Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.